
קציצות עם שעועית ואטריות בסיר אחד
על ידי הילה סמוכה-רשתי (הילה חגיגה מתוקה) עיקריות
כשגשום בחוץ, כשלא רוצים ללכלך הרבה כלים או כשסתם יש חשק למנה מנחמת ומשביעה - התבשיל הבא יעשה את העבודה! תבשיל שעועית עם אטריות וקציצות ברוטב עגבניות עסיסי שמכינים בסיר אחד בלבד.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 20 דקות
-
20 דקות
1 שעה
1 שעה 20 דקות
- 3-4 סועדים
הוראות הכנה
מתחילים בהכנת הקציצות - בקערה גדולה מערבבים היטב את כל מצרכי הקציצות לעיסה אחידה, מסדרים קציצות על מגש ומכניסים למקרר להתייצבות עד שהמרק מוכן.
את 2 העגבניות מגרדים בפומפייה על הצד הגס.
בסיר רחב מחממים כף שמן ומוסיפים את העגבניות, מבשלים על אש נמוכה כ-5 דקות.
כעת מוסיפים לסיר רסק עגבניות ותבלינים (מלח, פלפל, פפריקה, כמון ומרק עוף).
זה הזמן להוסיף את הקציצות - מוסיפים לסיר יחד עם ¼ כוס מים ומבשלים כ-3 דקות, הופכים את הקציצות וממשיכים בטיגון עוד כדקה.
כעת מוסיפים לסיר מים - כשלושת רבעי גובה הסיר.
מוסיפים שעועית ותפוחי אדמה, מנמיכים ללהבה בינונית נמוכה, סוגרים מכה ומבשלים 45 דקות.
ב-7 דקות האחרונות לבישול מוסיפים את האטריות עד לריכוך.
עוד מתכונים לקציצות בשר שכולם אוהבים:
ואם אתם ממש אוהבים בשר טחון, יש לנו את העמוד המושלם בשבילכם >> עשרות רעיונות ומתכונים להכנה עם בשר טחון
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!