FoodisGood

שיתוף ב whatsapp

עוגת גבינה בחושה • 10 דקות עבודה ולתנור

על ידי FoodisGood  ,

מתכון לעוגת גבינה בחושה של אחר הצהריים, עוגת גבינה נהדרת בלי הפרדה והקצפת ביצים ובקערה אחת בלבד. 10 דקות עבודה ולתנור.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
  • 10 דקות

    40 דקות

    50 דקות

  • תבנית 26 או 2 אינגליש קייק

מצרכים למתכון

500 גרם גבינה לבנה

1.5 כוסות סוכר

1/2 כוס שמן

2 שקיות סוכר וניל

3 ביצים

2 כוסות קמח תופח

3 כפות קוקוס

הוראות הכנה

בקערה גדולה נערבב גבינה לבנה עם סוכר, שמן, סוכר וניל וקוקוס.

נוסיף את הביצים, בזו אחר זו, תוך כדי ערבוב.

נוסיף את הקמח ונערבב בתנועות קיפול רק עד שהקמח נטבע בבלילה ולא יותר מידי.

נשמן תבנית עגולה בקוטר 26 או 2 תבניות אינגליש קייק וניצוק את בלילת העוגה כ- 3/4 גובה התבנית.

נאפה את העוגה בתנור חם על 180 מעלות כ-40 דקות. העוגה מוכנה כאשר היא מזהיבה יפה למעלה.

טיפים לעוגה מוצלחת:
1. אל תותרו על שימון התבנית, זה יעזור לחלץ את העוגה בשלמותה מהתבנית.
2. זכרו לא לערבב את בלילת העוגה הרבה לאחר הוספת הקמח, ערבוב יתר יוצר עוגה יבשה וכבדה.
3. שדרגו את העוגה איך שתרצו - ניתן להוסיף לעוגה שבבי שוקולד צ'יפס, חתיכות פירות, גרידת תפוז ואפילו ציפוי שוקולד.


אנחנו אוהבים עוגות קלות להכנה! אז למה שנסתפק רק באחת? בחרו איזו עוגה תרצו להכין:

מתכון מומלץ >> עוגיות שוקולד צ'יפס הכי טובות שתכינו!

בטוח שתאהבו >> עוגת ביסקוויטים מדהימה ב-10 דק'

אולי יעניין אותך
פופולרי עכשיו

24 דירוגים וחוות דעת

שירה

תקשיבוווו,
אני לא טיפוס של אפייה בכלל… יותר נכון רחוק ממני. אין לי מקצף בבית ובקושי יודעת להפריד ביצים… (חזקה בבישולים)
היה לי דודא חזקה לעוגת גבינה והגעתי למתכון הזה. במילה אחת, יצא פצצה!!!! טעים מאוד!!!! כל מי שטעם התלהב ולא האמין שמדובר במתכון כזה פשוטטט והכי הכי כייף שלא נהיה מלא כלים עם ריח מסריח של ביצים וחלב כי אני ממש ממש נגעלתתתת.
בקיצור תודה ענקית על מתכון מנצח לנשים כמוני ❣

עדית

עוגה נפלאה.
הוראות הכנה מהירה וזמנים מדויקים.
תפחה יפה ונטרפה על ידי המשפחה.
אנחנו הוספנו אבקת סוכר לקישוט!
תודה

שמחהה

עוגה טעימה מאוד

לילי

הכנתי ויצא מעולה תודה! לא היה לי קוקוס אז שמתי גרידת לימון. יצא עסיסי ונהדר, לא התאפקנו שתתקרר.

היי דיאנה,
עוגות גבינה באופן כללי יש לשמור במקרר בימי הקיץ, אך אפשר לשמור על השיש בימי החורף.

דיאנה

העוגה בתנור,
אוכלים אותה מחר.
האם עדיף לאחסן במקרר או בחוץ?

מזי

הכנתי. יצאה טעימה מאוד. מומלצת

אביטל

הכנתי לפי המתכון ויצא מעולה

אלדר

מכינה את העוגה הזו פעם בחודש לפחות ויוצאת מעולה ! תודה על המתכון הקל והטעים 🙂

מיטל

החלפתי את הקוקוס ב3 טיפות של תמצית וניל והאמת שיצא נהדר !1
יופי של מתכון

בלופיאן

יצאה מעולה, רק רציתי לשאול האם חייבת להיות במקרר? תודה

הודיה

הייי יש לי ביצים לארג ' זה משנה הגודל ?

היי חלי,
בהחלט ניתן לאחסן את העוגה במקרר.

חלי

היי הכנתי את העוגה טעימה מאוד רציתי רק לדעת אם אפשר לשים במקרר

חמוטל נאור

העוגה יצאה לי דחוסה משום מה אולי כדאי להחליף את הקמח בקורנפלור/ אינסטנט פודינג

היי ליאנה, אפשר להכין ללא קוקוס.

היי אביגיל,
אם את מנוסה בהכנת עוגות בחושות בסיר פלא על הגז היא תצליח לך.
אם אין לך את הטכניקה, אל תנסי, חבל שתיהרס.

היי ויויאן, שמחה שנהנית מהעוגה 🙂
נשמח לדעת כמה סוכר הוספת וכמה ממתיק שמת כדי שמי שרוצה להכין את העוגה עם תחליף סוכר ידע גם הוא, תודה.

שרית

טעימה מאוד אבל לא מרגישה כמו עוגת גבינה אפויה אלא כמו טורט גבינה

ויויאן

הכנתי בדיוק לפי המתכון רק המרתי חלק מהסוכר עם ממתיק
יצא מעולה פיזרתי אבקת סוכר מעל

אביגיל

האם אפשר לאפות על הגז בסיר פלא או שאין סיכוי שהיא תצליח ככה?

ליאנה

במה אפשר להחליף את הקוקוס..?

אורנה

הכנתי עם קמח מלא. בתנור כרגע

לירון

הכנתי בדיוק לפי המתכון רק הוספתי קצת גרידת לימון. יצאה מעולה

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.