FoodisGood

מצרכים פופולרים
בשר, דגים ועוף
ירקות ופירות
מצרכים בריאים

סלט עגבניות ובצל מרענן

סלט כזה מוצלח ומרענן חייב להיות על כל שולחן של כל ארוחה, במיוחד אם מדובר בארוחת צהריים כבדה או ארוחת שבת עם אורחים. מאוד מאוד קל להכנה, סופר צבעוני ועם טעמים מעולים. מתכון לסלט עגבניות ובצל טרי בתיבול פשוט ומושלם.

זמן עבודה: 5 דקות | סלט מרכז שולחן

מצרכים:

  • 4 עגבניות גדולות או 20 עגבניות שרי
  • 1 בצל לבן גדול או בצל סגול
  • 4 כפות שמן זית
  • מיץ מחצי לימון
  • חופן פטרוזיליה טרייה קצוצה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל

הוראות הכנה:

  1. את העגבניות חותכים לחצי ופורסים דק ככל הניתן.
  2. את הבצל חותכים לחצי ואז פורסים לרצועות דקות.
  3. מערבבים בקערה קטנה שמן זית, לימון, מלח ופלפל.
  4. מערבבים בקערה גדולה עגבניות, בצל ואת הרוטב.
  5. מוסיפים פטרוזיליה, מערבבים ומגישים טרי לשולחן.

*הסלט יישמר והטעמים שלו יתעצמו אחרי שעה במקרר.

עוד סלטים קלילים ומרעננים:

דילוג לתוכן