FoodisGood

סלט עגבניות ובצל מרענן

סלט כזה מוצלח ומרענן חייב להיות על כל שולחן של כל ארוחה, במיוחד אם מדובר בארוחת צהריים כבדה או ארוחת שבת עם אורחים. מאוד מאוד קל להכנה, סופר צבעוני ועם טעמים מעולים. מתכון לסלט עגבניות ובצל טרי בתיבול פשוט ומושלם.

זמן עבודה: 5 דקות | סלט מרכז שולחן

מצרכים:

  • 4 עגבניות גדולות או 20 עגבניות שרי
  • 1 בצל לבן גדול או בצל סגול
  • 4 כפות שמן זית
  • מיץ מחצי לימון
  • חופן פטרוזיליה טרייה קצוצה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל

הוראות הכנה:

  1. את העגבניות חותכים לחצי ופורסים דק ככל הניתן.
  2. את הבצל חותכים לחצי ואז פורסים לרצועות דקות.
  3. מערבבים בקערה קטנה שמן זית, לימון, מלח ופלפל.
  4. מערבבים בקערה גדולה עגבניות, בצל ואת הרוטב.
  5. מוסיפים פטרוזיליה, מערבבים ומגישים טרי לשולחן.

*הסלט יישמר והטעמים שלו יתעצמו אחרי שעה במקרר.

עוד סלטים קלילים ומרעננים:

שיתוף

תגובות

האימייל לא יוצג באתר.