FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

רוטב אסייתי מושלם לסלט כרוב 🔥

הרוטב הזה הוא אחד הרטבים הכי שימושיים, הוא כל כך קל להכנה – רק סויה, שמן שומשום, שמן זית, חומץ וסוכר. והוא מתאים לשדרוג של מגוון רחב של סלטים! החל מסלט כרוב סיני ועד לסלטים ירוקים, סלט גזר שרוצים לתת לו טעם אסייתי, סלטי שורש, סלט של ירקות מוקפצים (למשל ברוקולי או שעועית ירוקה) וסלטי אטריות שונים. הרוטב הזה גם משדרג פלאים מנת אנטיפסטי! הגישו עם המון שומשום ובצל ירוק קצוץ וההנאה מובטחת! כדאי לכם לדעת שהרוטב נשמר היטב בכלי סגור במקרר גם עד 3 שבועות! המתכון המצורף יספק לכם כמות של כוס שלמה של רוטב שאיתו תוכלו להגיש מה שתרצו, שמרו את השאריות במקרר ותיהנו כל השבוע!

זמן עבודה: 5 דקות | 1 כוס רוטב

מצרכים:

  • 1/4 כוס רוטב סויה
  • 2 כפות שמן שומשום קלוי
  • 1/4 כוס חומץ לבן
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 כף סוכר חום או 1.5 כפות דבש

הוראות הכנה:

  1. מניחים את כל החומרים בצנצנת ומנערים היטב עד שהסוכר נמס.
  2. טועמים מליחות ומתקנים עם מלח, טועמים מתיקות ומתקנים עם סוכר לפי הטעם.
  3. שומרים בכלי סגור במקרר עד 3 שבועות. לתיבול סלט אחרי קירור יש להביא הרוטב לטמפ' החדר ולנער היטב לפני השימוש.

מה כדאי להגיש עם הרוטב?

דילוג לתוכן