FoodisGood

ציזיקי • מטבל יוגורט מושלם ללביבות ופשטידות

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
חייבים להגיש ארוחה עם מטבל? הצזיקי הזה יעשה את העבודה! מטבל היוגורט היווני הזה משלב מרקם קרמי מושלם עם רעננות וטעם נפלא. הציזיקי מומלץ מאוד להגשה עם פשטידה או לביבה חמה ויעבוד טוב אפילו לצד טוסט פשוט. לפניכם מתכון למטבל ציזיקי יווני קלאסי.

זמן עבודה: 5 דקות

מצרכים:

  • 4 מלפפונים קשים
  • 400 מ"ל יוגורט יווני 7-10 אחוזי שומן
  • 3 גבעולי שמיר קצוצים
  • כף מיץ לימון
  • 2 שיני שום כתושות
  • מלח לפי הטעם

הוראות הכנה:

  1. מגרדים את המלפפונים על הפומפייה בשלב הבינוני, סוחטים היטב מנוזלים ומניחים בקערה.
  2. מוסיפים לקערת המלפפונים את שאר מצרכי הצזיקי ומערבבים.
  3. טועמים את המטבל ומוסיפים מלח ועוד ממיץ הלימון, לפי הטעם.
  4. את הציזיקי המוכן שומרים בקופסה אטומה למשך עד 3 ימים במקרר.

עוד מטבלים קלאסיים מעולים:

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

חדשים באתר

תגובות

האימייל לא יוצג באתר.