מתכון: ברוקולי מוקפץ בקלי קלות

על ידי FoodisGood  , , ,

הוא ירוק, הוא בריא והכי חשוב - הוא טעים! מתכון לברוקולי מוקפץ עם רוטב צ'ילי וסויה שמכינים בקלות. משמש כתוספת בריאה וטעימה לכל ארוחה!

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 20 דקות
  • 10 דקות

    10 דקות

    20 דקות

  • 1-2 סועדים

מצרכים למתכון

2.5 כפות שמן זית

ראש ברוקולי טרי או 250 גרם ברוקולי קפוא

3 שיני שום קצוצות

כף רוטב צ'ילי מתוק

2 כפות רוטב סויה

מיץ מרבע לימון

מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

אם משתמשים בברוקולי טרי: חותכים את הברוקולי לפרחים ומרתיחים בסיר עם מים ומלח כ-5 דקות, מסננים ממים.

אם משתמשים בברוקולי קפוא: מפשירים במיקרו כ-3 דקות

במחבת ווק גדולה מחממים שמן זית כדקה.

מוסיפים את פרחי הברוקולי ומקפיצים 2-3 דקות.

מוסיפים שום ומקפיצים עוד 2 דקות.

מוסיפים סויה ורוטב צ'ילי, מיץ לימון וקצת מלח ופלפל וממשיכים בהקפצת הברוקולי עוד כ 2-3 דקות, עד שהברוקולי רך ומוכן לאכילה.

אנחנו מתים על ברוקולי! הנה כמה מהמתכונים שאנחנו הכי אוהבים:

שיתוף ושמירת מתכון

אולי יעניין אותך...

תגובות פייסבוק

מתכונים לשבועות 2018

00:00

אולי יעניין אותך...

הכי נצפים השבוע

אוספי מתכונים חדשים

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.