FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

פרגיות ברוטב טריאקי (קל ומהיר בטעם מצוין)

פרגיות בטריאקי זה אחד ממתכוני העוף המהירים והקלים ביותר! מנה שמתאימה לכל המשפחה לארוחת צהריים מהירה וגם לארוחת שבת. הפרגיות מקבלות טעם נהדר מהטריאקי ומתבשלות ברוטב כך שהן נשארות עסיסיות ונהדרות.

📌 אל תפספסו >> אוסף מתכוני פרגיות שימושי במיוחד

זמן עבודה: 15 דקות | 3 סועדים

מצרכים:

  • 2 כפות סוכר חום
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1 כפית חומץ אורז
  • 1 שן שום כתושה
  • 1/8 כפית פלפל שחור
  • 1 קילו פרגיות נקיות
  • שומשום להגשה

הוראות הכנה:

  1. בקערה קטנה מערבבים את הסוכר החום, רוטב הסויה, החומץ, השום והפלפל לאיחוד ומניחים בצד.
  2. מניחים את הפרגיות בקערה גדולה, יוצקים את הרוטב לתוך הקערה, מערבבים היטב ועוטפים בניילון נצמד. מניחים את הפרגיות במקרר לכ-30 דקות או עד שעתיים.
  3. מחממים מחבת טפלון גדולה, כשחם, מניחים בה את הפרגיות בשכבה אחת ומעל יוצקים את הרוטב שנותר בקערה. מנמיכים את הלהבה לבינונית, מכסים את המחבת ומבשלים שמונה דקות.
  4. הופכים את הפרגיות ומבשלים עוד חמש דקות. מזיזים את הפרגיות שבמחבת בעדינות מידי פעם כדי לאסוף את הרוטב שבתחתית המחבת.
  5. מוציאים לקערה ומפזרים שומשום.

תוספות מומלצות להגשת הפרגיות:

מתכוני פרגיות הכי מומלצים:

דילוג לתוכן