FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

5 מרקים שהכי התגעגענו אליהם (לקראת החורף 🥘)

החורף עדיין לא הגיע ואנחנו כל כך מתגעגעים למרקים הנעימים והמחממים. הנה חמישה מרקים שאנחנו הכי מתגעגעים אליהם ומתכוונים להכין עם סימן ראשון לחורף!

1. מרק בטטה מוקרם, עשיר ומושלם

מרק בטטה מוקרם עשיר בטעם ובמרקם סמיך וחלק. המרק הזה קצת מתוק וקצת מלוח, מצוין להגשה עם לחם טרי.

2. מרק עדשים כתומות קל ומהיר

בלי השרייה ובלי בלגאן – מתכון למרק עדשים כתומות קל וטעים שיחמם אתכם ביום קר. העדשים הכתומות מכילות שלל ויטמינים חשובים לגוף.

3. מרק פטריות קלאסי עשיר וטעים

מרק פטריות מנצח משלב מגוון סוגי פטריות עם תיבול מדויק ושילוב של מים וחלב למרקם המושלם. אפשר לטחון אותו או להגיש ככה, תלוי מה אתם אוהבים.

4. מרק גולש הונגרי • מרק קלאסי מנצח

מרק גולש הונגרי אמיתי. בשר הגולש חייב להיות רך מאוד כדי שישתלב היטב במרק, חשוב לבחור בבשר איכותי ולבשל את המרק בסיר גדול וכבד בכדי לקבל מרק גולש הונגרי אמיתי.

5. מרק קובה סלק עיראקי

כל השלבים להכנת מרק קובה סלק אדום אמיתי! מתכון לבצק סולת רך, מילוי קציצות בשר טעים ומרק הסלק המוכר. וגם – מתכון למילוי פטריות צמחוני לקובה.
דילוג לתוכן