FoodisGood

עוגיות מוזלי בריאות מ-6 מצרכים בלבד

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
לא תאמינו כמה קל להכין עוגיות מוזלי! המרקם של העוגיות הבאות הוא קליל להפליא, רך ומעט מתפורר והטעם של האגוזים והפירות משתלב נהדר. העוגיות נטרפות ממש מהר ואהובות במיוחד על ילדים. נשמרות טריות לאורך זמן.

זמן עבודה: 10 דקות | כ-20 עוגיות בינוניות

מצרכים:

  • 100 גרם חמאה (או מחמאה לעוגיות פרווה)
  • 85 גרם סוכר דמררה
  • 1 ביצה
  • 75 גרם קמח לבן
  • ½ כפית סודה לשתייה
  • 125 גרם מוזלי מוכן, קנוי או ביתי (למתכון להכנת מוזלי ביתי)

הוראות הכנה:

  1. מחממים את התנור ל-185 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  2. מקציפים את החמאה והסוכר לקרם בהיר ותפוח.
  3. מוסיפים פנימה את הביצה, תוך כדי ערבוב מהיר.
  4. מוסיפים קמח, הסודה לשתייה ומוזלי ומערבבים קלות עד לאיחוד.
  5. מניחים כף אחת מהתערובת לכל עוגייה על גבי נייר האפייה ומרווחים כדי להשאיר מקום לעוגיות להתפשט במהלך האפייה.
  6. אופים בתנור שחומם מראש במשך 10-12 דקות, עד להזהבה.
  7. מוציאים מהתנור ומניחים לצינון על השיש – שימו לב, העוגיות יהיו רכות מאוד כשהן יוצאות מהתנור זה בסדר כי לאחר שהעוגיות מתקררות מעט הן מתייצבות.
  8. מאחסנים בכלי אטום ונהנים!

עוד עוגיות מומלצות לאוהבי הז'אנר

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

חדשים באתר

תגובות

האימייל לא יוצג באתר.