FoodisGood

נאגטס דג פריכים וטעימים

הנה רעיון מצוין לארוחת צהריים או ערב לילדים ולכל המשפחה – מתכון להכנת נגיסי דג פריכים וסופר טעימים! מכינים ממש בקלות ונהנים מהיתרונות הבריאותיים של הדג ומגיוון מעניין במיוחד לארוחה המשפחתית. הציפוי של הטמפורה הופך את כל המנה הזאת לחוויה אמיתית!

זמן עבודה: 20 דקות | כמות לפי כמות הדגים שבחרתם

מצרכים:

להשריית הדג

  • 4-5 נתחי פילה דג לבן חתוך לקוביות שמנמנות
  • מיץ מלימון שלם
  • 1/2 כוס מים
  • מלח

לציפוי טמפורה

  • 1 כוס קמח תופח
  • 1/2 כוס קרונפלור
  • 1 כפית אבקת סודה לשתייה
  • 1 ביצה
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • כוס משקה סודה

הוראות הכנה:

  1. משרים את קוביות הדג במיץ לימון, מים ומלח במשך חצי שעה, שוטפים ומסננים מנוזלים.
  2. בעזרת מטרפה ידנית טורפים את כל חומרי הטמפורה לבלילה חלקה ובלי גושים עם מרקם סמיך.
  3. משרים את קוביות הדג בבלילת הטמפורה, מחממים שמן עמוק, כשחם מטגנים את הדגים בשמן עד להזהבה יפה.
  4. מוציאים לנייר סופג ומחכים שיתקרר מעט.
  5. מגישים עם לימון טרי או רוטב איולי ביתי

עוד מתכוני דגים מעניינים:

שיתוף

תגובות

האימייל לא יוצג באתר.