FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

עוגיות ביסקוטי שוקולד פיסטוק מיוחדות

ביסקוטי הוא קינוח איטלקי קלאסי. העוגייה המהממת הזאת עברה שדרוג וכעת תוכלו להכין אותה בגרסת שוקולד מדהימה עם תוספות פיסטוקים ושוקולד צ'יפס. הניחוח מעולה והטעם משגע.

מתכון לביסקוטי פיסטוק שוקולד

זמן הכנה: 15 דק' | סה"כ: שעה

מצרכים:

  • 100 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
  • 1 כוס סוכר
  • 3 ביצים גדולות
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 2 ו 3/4 כוסות קמח לבן
  • 1/3 כוס קקאו
  • 2 וחצי כפיות אבקת אפייה
  • 1/2 כפית קינמון
  • 1 חבילת שוקולד צ'יפס (עדיף מריר)
  • 1/2 כוס פיסטוקים קצוצים

4

  1. מחממים תנור ל – 170 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה משומן.
  2. בקערה גדולה מערבבים חמאה וסוכר עד לקבלת מרקם אוורירי.
  3. מוסיפים תמצית וניל וביצים, אחת בכל פעם וטורפים היטב.
  4. מנפים פנימה קמח, קקאו, אבקת אפייה וקינמון ומערבבים היטב (הבצק יהיה דביק).
  5. מערבבים פנימה שוקולד צ'יפס ופיסטוקים.
  6. משמנים מעט את הידיים, חותכים את הבצק ויוצרים 4 גלילים מאורכים.
  7. מניחים בתבנית האפייה (עדיף 2 בתבנית) ומשטחים מעט בידיים.
  8. אופים 20-25 דקות עד שהבצק מקבל צבע זהוב.
  9. מוציאים מהתנור ומצננים היטב.
  10. פורסים עם סכין משוננת פרוסות דקות ומחזירים לאפייה של 5-8 דקות מכל צד או עד להשחמה קלה.
  11. מצננים לחלוטין ומגישים. ניתן לאחסן בכלי אטום.
    בתאבון!

עוד מתכוני עוגיות מושלמות:

דילוג לתוכן