FoodisGood

5 מתכונים טעימים עם קמח תירס

הוא יושב לכם במזווה ומחכה לפעם הבאה שתרצו להכין פולנטה, אבל חוץ מהמאכל הסופר טעים הזה, יש עוד דברים טעימים שתוכלו להכין עם קמח תירס! אספנו כמה מתכונים מומלצים להכנה עם קמח תירס (ולא שכחנו את הפולנטה).

מתכונים עם קמח תירס

לביבות גיאורגיות מקמח תירס (צ'אדי)

לביבות הצ'אדי הגיאורגיות מוגשות כלחמניות קטנות עם גבינות מלוחות, דגים, סלטים ועוד.. לביבות טעימות וקלות להכנה.

Corn and cheese fingers

אצבעות תירס וגבינה מטוגנות

מתכון לאצבעות תירס וגבינה מדליקות לארוחת ערב מקורית וטעימה. אצבעות מטוגנות מושלמות כנשנוש.

gluten-free-omlette

פשטידה ללא גלוטן

הפשטידה הבאה היא אחת הפשטידות המומלצות ביותר לארוחת בוקר או ערב בריאה וזריזה. פשטידה טעימה וצבעונית עם שלל ירקות. ללא גלוטן.

 
polenta

פולנטה • מתכון בסיסי + תוספת פטריות

דייסת תירס המגיעה במקור מאיטליה ומרומניה (שם היא מוכרת בתור "ממליגה"), עשויה מקמח תירס ומתבשלת במים רותחים בשילוב חמאה וגבינת פרמז'ן. המרקם הקטיפתי והעסיסי של הפולנטה מעניק לה את מקומה הייחודי בין מגוון הדייסות הקיים.

100 calories Muffins

מאפינס 100 קלוריות

למי שחשקה נפשו במאפין… אבל הוא בדיאטה… מתכון למאפינס 100 קלוריות בלבד ליחידה. מאפינס תפוחים וקינמון עם קמח כוסמין וקמח תירס. 5 דקות עבודה מקסימום.

6 מתוקים טבעוניים ובריאים

מגוון מתכונים חדשים באתר, בין היתר, כמה מתכונים מתוקים וטעימים במיוחד שהם גם טבעוניים ובריאים, שווה לנסות!

טופו 101 – טיפים ועצות מועילות לבישול טופו

אם אתם צמחוניים או טבעוניים ולא יודעים לבשל טופו, אתם בבעיה. הכנו לכם מגוון רחב של טיפים חשובים שיעשו לכם את החיים קלים יותר. החל מטיפים לטיגון או אפיית טופו, מתכונים למרינדות ואפילו הסבר קצר על המרקמים השונים.

הכנת גבינת לאבנה ביתית • מדריך מצולם

שבועות מתקרב בצעדי ענק וזה בדיוק הזמן המתאים ללמוד איך להכין גבינת לאבנה ביתית מוצלחת. אתי בן שמעון עם מדריך מצולם להכנת לאבנה ביתית וגם – 3 מתכונים להגשת הלאבנה שלכם.

בניצה – מאפה פילו וגבינה בלקני

מתכון קלאסי לבניצה – המאפה הבלקני המהמם הזה הוא אחד מהטעימים ביותר שיש. שבלול עלי פילו במלית עסיסית של יוגורט וגבינה. והכי כי שזה באמת קל להכנה (ונראה סופר מרשים).

אנדאגי • סופגניות קטנות ומהירות מיפן

מתכון לסופגניות מיוחדת בהכנה זריזה שמגיעות אלינו היישר מיפן. סופגניות מסורתיות שמכינים עם אבקת אפייה ובמהירות שיא, הן קטנטנות ומומלץ לאכול אותן מיד שהן יוצאות מהטיגון.

דילוג לתוכן