FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

סלמון סטיק – מקלות סלמון בציפוי שומשום

הוא לא רק אחד המאכלים הבריאים ביותר, הוא גם הדג שילדים הכי אוהבים, למה? כי הוא בשרני כמעט כמו שניצל, אין לו טעם או ריח חזקים והוא באמת באמת טעים. אם הילדים לא ממש אוהבים סלמון בתנור, המתכון הבא למקלות סלמון בציפוי שומשום יעשה את העבודה! מומלץ לארוחת ערב קלילה.

מה צריך?

  • 2 פילה סלמון חתוך לאצבעות.
  • ביצה
  • מלח
  • כף מיונז
  • 1 כוס שומשום לבן או מלא
  • כפית פפריקה אדומה מתוקה

איך מכינים?

בקערה אחת טורפים ביצה עם מיונז ומלח. בקערה שנייה מערבבים שומשום ופפריקה.

טובלים את אצבעות הסלמון בביצה ולאחר מכן מצפים בשומשום.

באפייה: משמנים תבנית מרופדת בנייר אפייה ומניחים את אצבעות הסלמון, מרססים בספריי שמן מעל ואופים בתנור חם על 200 מעלות למשך 5 דקות, הופכים ואופים עוד 3 דקות. ניתן גם ליצור שיפודי סלמון ע"י שיפוד האצבעות על שיפודי עץ לפני האפייה.

בטיגון: מחממים שמן חצי עמוק במחבת, מטגנים את אצבעות הסלמון בשמן החם כ-2 דקות מכל צד.

לעוד מגוון מתכונים לארוחות ערב

עם מה מגישים?

דילוג לתוכן