האם ניסיתם פופקורן עם דבש? כדאי שתכירו את המתכון הזה, לא תוכלו להפסיק!
מתכון לפופקורן מתוק מצופה בדבש
זמן הכנה: 10 דק'
מצרכים:
- 80 גרם פופקורן מוכן וללא מלח.
- 3 כפות ( כ- 40 גר') – חמאה / מחמאה (פרווה).
- 1/4 כוס – דבש.
- כף – מים.
- 1/4 כפית – מלח.
אופן ההכנה:
- ממיסים חמאה על אש נמוכה ולאחר מכן מוסיפים את הדבש, המים והמלח וממשיכים לערבב עד לנוזל אחיד (1-2 דקות) ומורידים מהאש.
- מצפים את הפופקורן בתערובת שנוצרה ומוודאים שלא נשארה טיפת פופקורן יבשה.
- את הפופקורן המצופה בדבש מעבירים למגש עם נייר אפייה.
- מכניסים לתנור בחום של 175 מעלות למשך כ-5-10 דקות או עד להזהבה.
- בתאבון!