FoodisGood

שיתוף ב whatsapp

פאייה עוף ואורז • ארוחה שלמה שמוכנה תוך שעה

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
תבשיל הפאייה הספרדי מלא בטעמים ומרקמים ומספק לנו את הפתרון המושלם לארוחה מלאה שמכינים בסיר אחד ומוכנה בתוך שעה אחת! הפאייה הוא תבשיל עוף ואורז פריך, אפשר גם להוסיף ירקות שאוהבים ולקשט בעשבי תיבול שונים.

מתכון לפאייה עוף

זמן הכנה: 25 דק' | זמן בישול: 35 דק' | סה"כ: שעה

מצרכים:

(4 מנות)

  • 4 שוקי עוף
  • 1בצל חתוך לקוביות
  • 2 גזרים מקולפים וחתוכים לקוביות
  • 4 שיני שום כתושות
  • 1 כוס אורז לבן או ריזוטו
  • 2 כוסות מים רותחים
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1/2 כפית כמון
  • 1 כפית מלח
  • פלפל שחור
  • 4 כפות שמן זית

הוראות הכנה:

  1. מחממים שמן בסיר גדול ושטוח או מחבת גדולה ומטגנים את הבצל מספר דקות.
  2. מוסיפים את העוף ומשחימים מכל הצדדים. מוסיפים שום וגזר ומטגנים כ-4 דקות.
  3. מוסיפים פנימה אורז, מים רותחים, רסק עגבניות ותבלינים ומערבבים.
  4. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים על אש נמוכה כ – 20 דקות.
  5. טועמים ומתקנים תיבול, מסירים מהאש ומשאירים מכוסה ל-10 דקות נוספות לפני ההגשה.
    בתאבון!

עוד מתכוני עוף מעניינים שמכינים ממש בקלות:

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email