
פסטה ברוטב שמנת אספרגוס
על ידי Noa b מתכונים צמחוניים, עיקריות, פסטה ונודלס
מתכון קל לפסטה ברוטב שמנת אספרגוס. בבישול הרוטב עם האספרגוס השמנת מקבלת טעם נפלא עם נגיעות אספרגוס קלות, ממש תענוג לחיך לכל אוהבי הפסטה ולא רק. מומלץ להגיש את המנה בארוחת ערב רומנטית.
עוד מתכוני פסטה שכדאי להכיר:
- זמן עבודה: 10 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
-
10 דקות
20 דקות
30 דקות
- 4-5 סועדים
הוראות הכנה
קוצצים את הבצל לקוביות קטנות ומטגנים בסיר קטן עד שהבצל נהיה שקוף. מוסיפים לסיר את השום ומערבבים היטב. מוסיפים לסיר שמנת לבישול וחלב ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומוסיפים לסיר 50 גרם גבינת פרמז'ן ומערבבים היטב עד שהגבינה נמסה באופן מוחלט.
מוסיפים לסיר רבעי אספרגוס, מלח ופלפל ומערבבים היטב. ממשיכים לבשל על אש קטנה למשך 15 דקות ומערבבים בכל 5 דקות.
מוזגים מהפסטה המוכנה, מכסים ברוטב, מערבבים היטב ומגישים לצד גבינת פרמז'ן מגוררת.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!