פסטה ברוטב שמנת אספרגוס

על ידי Noa b  , ,

מתכון קל לפסטה ברוטב שמנת אספרגוס. בבישול הרוטב עם האספרגוס השמנת מקבלת טעם נפלא עם נגיעות אספרגוס קלות, ממש תענוג לחיך לכל אוהבי הפסטה ולא רק. מומלץ להגיש את המנה בארוחת ערב רומנטית.


עוד מתכוני פסטה שכדאי להכיר:

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
  • 10 דקות

    20 דקות

    30 דקות

  • 4-5 סועדים

מצרכים למתכון

חבילת פסטה מוכנה

בצל קטן

2 שיני שום כתושות

250 מ"ל (מיכל גדול) שמנת לבישול

1/2 כוס חלב

50 גרם גבינת פרמז'ן מגוררת + 50 גרם להגשה

10 אספרגוסים חלוטים וחתוכים לרבעים

הוראות הכנה

קוצצים את הבצל לקוביות קטנות ומטגנים בסיר קטן עד שהבצל נהיה שקוף. מוסיפים לסיר את השום ומערבבים היטב. מוסיפים לסיר שמנת לבישול וחלב ומביאים לרתיחה.

מנמיכים את האש ומוסיפים לסיר 50 גרם גבינת פרמז'ן ומערבבים היטב עד שהגבינה נמסה באופן מוחלט.

מוסיפים לסיר רבעי אספרגוס, מלח ופלפל ומערבבים היטב. ממשיכים לבשל על אש קטנה למשך 15 דקות ומערבבים בכל 5 דקות.

מוזגים מהפסטה המוכנה, מכסים ברוטב, מערבבים היטב ומגישים לצד גבינת פרמז'ן מגוררת.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00