
עוגת תפוחים ושיבולת שועל
על ידי ליאת קאדר מתכונים בריאים, עוגות
מתכון לעוגה בריאה, יפה וטעימה במיוחד המשלבת תפוחים, גרנולה, שיבולת שועל, מיץ תפוזים ועוד המון דברים טובים. כל אחד יכול להכין וליהנות מעוגת תפוחים בריאה.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
15 דקות
30 דקות
45 דקות
- תבנית עגולה 18 ס
הוראות הכנה
עם מקצף ידני מקציפים יחדיו ביצים, סוכר חום וסוכר וניל.
מוסיפים לקערה שמן, מיץ תפוזים, תפוחיפ, גרנולה וקינמון ומערבבים היטב.
מוסיפים לקערה גם שיבולת שועל וקמח ומערבבים עד לקבלת קרם חלק ומעט נוזלי.
משמנים תבנית עגולה חד"פ 18 ס"מ או אינגליש קייק גדולה ומחממים תנור ל-170 מעלות.
יוצקים את העוגה לתבנית המשומנת, מפזרים יפה את מצרכי הציפוי באופן אחיד ואופים את העוגה כחצי שעה, עד להזהבה.
העוגה הזאת פשוט נהדרת ושיבולת השועל כל-כך בריאה. יש לנו כתבה מומלצת: היתרונות הבריאותיים של שיבולת השועל
וגם המון מתכונים מומלצים:
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:












1 דירוגים וחוות דעת
מיטל
רק חצי תפוח?