בורגול עם ירקות בסיר אחד

על ידי המתכונים של אורה ארגוב  , , , ,

מנה בריאה, טעימה וצבעונית שמכינים בסיר אחד במינימום עבודה. בורגול עם מבחר ירקות, תוספת מעולה לכל ארוחה.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
  • 15 דקות

    25 דקות

    40 דקות

  • 5-6 סועדים

מצרכים למתכון

2 כוסות בורגול עבה

1 בצל גדול

1/4 כוס שמן

3 גזרים מגורדים

כוס שעועית קפואה

כוס אפונה קפואה

4 כוסות מים רותחים

2 כפות סויה

מלח, פלפל שחור

כף אבקת מרק עוף

הוראות הכנה

נברור ונשטוף את הבורגול.

בסיר גדול ורחב נטגן בצל ברבע כוס שמן עד להשחמה, לאחר טיגון נוציא את הבצל לצלחת.

נכניס לסיר בורגול, גזרים מגורדים, שעועית, אפונה ו-4 כוסות מים רותחים, נערבב היטב.

כעת נוסיף לסיר תבלינים וסויה ונערבב בשנית.

נבשל את הבורגול עם כל הירקות על להבה נמוכה, כ-20 דקות בישול, עד שהנוזלים נעלמים.

לאחר 20 דקות נכסה להבה, נשאיר את הבורגול מכוסה לעוד כ-5 דקות, נפתח מכסה נערבב בעדינות עם מזלג ונפזר את הבצל המטוגן.

שתפו את המתכון >>

4 דירוגים וחוות דעת

ליאת

03/07/2018

קל ומהיר !!
הבנות שלי נורא אהבו ! תודה

לי

12/09/2016

זה עם שעועית ירוקה או לבנה?

נופר

02/03/2016

תודה! הכנתי עם בורגול אדום ועם כף שמן אחד ויצא אחלה.

דליה

18/02/2016

נפלא טעים ביותר דירוג 10

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00