FoodisGood

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

בורגול עם ירקות בסיר אחד

על ידי המתכונים של אורה ארגוב  , , , ,

מנה בריאה, טעימה וצבעונית שמכינים בסיר אחד במינימום עבודה. בורגול עם מבחר ירקות, תוספת מעולה לכל ארוחה.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
  • 15 דקות

    25 דקות

    40 דקות

  • 5-6 סועדים

מצרכים למתכון

2 כוסות בורגול עבה

1 בצל גדול

1/4 כוס שמן

3 גזרים מגורדים

כוס שעועית קפואה

כוס אפונה קפואה

4 כוסות מים רותחים

2 כפות סויה

מלח, פלפל שחור

כף אבקת מרק בטעם עוף

הוראות הכנה

נברור ונשטוף את הבורגול.

בסיר גדול ורחב נטגן בצל ברבע כוס שמן עד להשחמה, לאחר טיגון נוציא את הבצל לצלחת.

נכניס לסיר בורגול, גזרים מגורדים, שעועית, אפונה ו-4 כוסות מים רותחים, נערבב היטב.

כעת נוסיף לסיר תבלינים וסויה ונערבב בשנית.

נבשל את הבורגול עם כל הירקות על להבה נמוכה, כ-20 דקות בישול, עד שהנוזלים נעלמים.

לאחר 20 דקות נכסה להבה, נשאיר את הבורגול מכוסה לעוד כ-5 דקות, נפתח מכסה נערבב בעדינות עם מזלג ונפזר את הבצל המטוגן.

4 דירוגים וחוות דעת

ליאת

קל ומהיר !!
הבנות שלי נורא אהבו ! תודה

לי

זה עם שעועית ירוקה או לבנה?

נופר

תודה! הכנתי עם בורגול אדום ועם כף שמן אחד ויצא אחלה.

דליה

נפלא טעים ביותר דירוג 10

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.