
בורגול עם ירקות בסיר אחד
על ידי המתכונים של אורה ארגוב מתכונים בריאים, מתכונים טבעוניים, מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים, תוספות
מנה בריאה, טעימה וצבעונית שמכינים בסיר אחד במינימום עבודה. בורגול עם מבחר ירקות, תוספת מעולה לכל ארוחה.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
-
15 דקות
25 דקות
40 דקות
- 5-6 סועדים
הוראות הכנה
בסיר גדול ורחב נטגן בצל ברבע כוס שמן עד להשחמה, לאחר טיגון נוציא את הבצל לצלחת.
נכניס לסיר בורגול, גזרים מגורדים, שעועית, אפונה ו-4 כוסות מים רותחים, נערבב היטב.
כעת נוסיף לסיר תבלינים וסויה ונערבב בשנית.
נבשל את הבורגול עם כל הירקות על להבה נמוכה, כ-20 דקות בישול, עד שהנוזלים נעלמים.
לאחר 20 דקות נכסה להבה, נשאיר את הבורגול מכוסה לעוד כ-5 דקות, נפתח מכסה נערבב בעדינות עם מזלג ונפזר את הבצל המטוגן.
אוהבים בורגול? אל תפספסו:
מבשלים בריא בעזרת המדריכים הבאים:
שיתוף >>
4 דירוגים וחוות דעת
ליאת
03/07/2018
קל ומהיר !!
הבנות שלי נורא אהבו ! תודה
לי
12/09/2016
זה עם שעועית ירוקה או לבנה?
נופר
02/03/2016
תודה! הכנתי עם בורגול אדום ועם כף שמן אחד ויצא אחלה.
דליה
18/02/2016
נפלא טעים ביותר דירוג 10

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!