
קציצות עוף, ירקות ובורגול עסיסיות
בלי ביצה ובלי פירורי לחם ועם תוספת עגבנייה מתקבלות קציצות עוף עסיסיות ובריאות, מלאות בירקות ומומלצות לילדים ומבוגרים כאחד. לאחר טיגון הקציצות ניתן להכניס לרוטב עגבניות.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
-
20 דקות
20 דקות
40 דקות
- 15-20 קציצות קטנות
הוראות הכנה
את הירקות נקלוף (מה שצריך) ונגרד לקערה גדולה, מהבצל, הקישוא ותפוחי האדמה נסחט נוזלים.
נערבב את הירקות המגוררים עם הבשר ושאר מצרכי הקציצות לעיסה אחידה. נתחיל עם 4 כפות בורגול ובמידה הצורך נוסיף עוד.
נכניס את עיסת הקציצות למקרר לכ- 20 דקות, נוציא ונטגן קציצות משני הצדדים עד להזהבה.
מומלץ >> 3 מתכוני קציצות עוף הכי אהובים באתר
אוהבים בורגול? אל תפספסו:
מבשלים בריא בעזרת המדריכים הבאים:
שיתוף >>
4 דירוגים וחוות דעת
שרית
26/08/2017
יצא מצוין
ענת
29/06/2017
מה עם הבורגול , הוא לא יצא קשה?

30/06/2016
היי אלונה,
בהחלט ניתן להכין קציצות אפויות בתנור: סדרי את הקציצות על תבנית מרופדת בנייר אפייה משומן ורססי עוד ספריי שמן מלמעלה.
אפי את הקציצות בתנור חם על 190 מעלות כ-15 דקות מכל צד.
אלונה
29/06/2016
אפשר לאפות בתנור?

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!