
קינוח תמרים וממרח בוטנים לפסח
על ידי Helena Ben Hamo מתכונים טבעוניים, מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים, קינוחים
קינוח קליל לפסח ללא אפייה כלל - תמרים עם אגוזים, פיסטוקים וממרח בוטנים.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
20 דקות
10 דקות
30 דקות
- כ-25 משולשים
הוראות הכנה
את האגוזים והפיסטוקים קולים במחבת עם מעט שמן למשך כ-2 דקות.
את התמרים מרככים בסיר על להבה בינונית יחד עם סוכר ומים, מבשלים ומערבבים עד לקבלת עיסה צמיגית.
מוסיפים לסיר את הפיצוחים ומערבבים היטב.
משמנים תבנית מרובעת בינונית ושופכים לתוכה את תערובת התמרים והפיצוחים, מהדקים חזק לתחתית.
בסיר בינוני מחממים מים, סוכר ומיץ לימון עד לקבלת מרקם דביק כמעט כמו דבש.
מוסיפים לסיר צנצנת ממרח בוטנים ומערבבים היטב לקבלת משחה אחידה וחלקה.
שופכים את ממרח הבוטנים על שכבת התמרים שבתבנית, באופן שווה.
3 דירוגים וחוות דעת
עדווה
שילוב טעמים משגע! אגוזים, תמרים וממרח בוטנים.
מכינה לא רק בפסח.
מומלץ
גיא
איך מקבלים את הצורה בתמונה?
זיזל
נראה מצוין האם אפשר עם ממרח תמרים?