
קינוח תמרים וממרח בוטנים לפסח
על ידי Helena Ben Hamo מתכונים טבעוניים, מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים, קינוחים
קינוח קליל לפסח ללא אפייה כלל - תמרים עם אגוזים, פיסטוקים וממרח בוטנים.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
-
20 דקות
10 דקות
30 דקות
- כ-25 משולשים
הוראות הכנה
את האגוזים והפיסטוקים קולים במחבת עם מעט שמן למשך כ-2 דקות.
את התמרים מרככים בסיר על להבה בינונית יחד עם סוכר ומים, מבשלים ומערבבים עד לקבלת עיסה צמיגית.
מוסיפים לסיר את הפיצוחים ומערבבים היטב.
משמנים תבנית מרובעת בינונית ושופכים לתוכה את תערובת התמרים והפיצוחים, מהדקים חזק לתחתית.
בסיר בינוני מחממים מים, סוכר ומיץ לימון עד לקבלת מרקם דביק כמעט כמו דבש.
מוסיפים לסיר צנצנת ממרח בוטנים ומערבבים היטב לקבלת משחה אחידה וחלקה.
שופכים את ממרח הבוטנים על שכבת התמרים שבתבנית, באופן שווה.
מעבירים שוב למקפיא לכשעה, מוציאים, חותכים למשולשים ומגישים.
שיתוף >>
3 דירוגים וחוות דעת
עדווה
23/03/2017
שילוב טעמים משגע! אגוזים, תמרים וממרח בוטנים.
מכינה לא רק בפסח.
מומלץ
גיא
14/05/2016
איך מקבלים את הצורה בתמונה?
זיזל
05/04/2016
נראה מצוין האם אפשר עם ממרח תמרים?

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!