מתכון ללביבות בצל מטוגנות

על ידי FoodisGood  , ,

לביבות בצל מטוגנות שהן מעדן. את הלביבות מכינים בקלות. מומלץ להגיש לצד מטבל שמנת חמוצה עם שמיר ושום.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
  • 15 דקות

    15 דקות

    30 דקות

מצרכים למתכון

1.5 בצלים לבנים

2 תפוחי אדמה מבושלים

ביצה

3 כפות פירורי לחם

1/4 כפית פלפל שחור

1/2 כפית מלח

חצי כפית כורכום

כפית פפריקה

מעט בהרט

כף שמן

הוראות הכנה

את הבצלים נגרר עד הצד הגס בפומפייה ונסחט ביטב מנוזלים.

את תפוחי האמדה נבשל במים רותחים על מלח כ-15 דקות, עד לריכוך חלקי. לאחר הריכוך נגרר את תפוחי האדמה לקערת הבצלים.

נוסיף לקערה את שאר מצרכי הלביבות ונערבב היטב.

נחמם שמן חצי עמוק במחבת ונטגן את הלביבות כ-3 דקות מכל צד.

נוציא לנייר סופג ונגיש חם.

שתפו את המתכון >>

אולי יעניין אותך...

תגובות פייסבוק

00:00

אולי יעניין אותך...

1 דירוגים וחוות דעת

אביגיל

21/11/2017

יצא מעולה! אם זה רך מדי אפשר להוסיף עוד פירורי לחם

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.