
מתכון ללביבות בצל מטוגנות
על ידי FoodisGood מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים, קציצות
לביבות בצל מטוגנות שהן מעדן. את הלביבות מכינים בקלות. מומלץ להגיש לצד מטבל שמנת חמוצה עם שמיר ושום.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
-
15 דקות
15 דקות
30 דקות
הוראות הכנה
את הבצלים נגרר עד הצד הגס בפומפייה ונסחט ביטב מנוזלים.
את תפוחי האמדה נבשל במים רותחים על מלח כ-15 דקות, עד לריכוך חלקי. לאחר הריכוך נגרר את תפוחי האדמה לקערת הבצלים.
נוסיף לקערה את שאר מצרכי הלביבות ונערבב היטב.
נחמם שמן חצי עמוק במחבת ונטגן את הלביבות כ-3 דקות מכל צד.
עוד מתכוני בצל מומלצים:
עוד מתכוני לביבות:
שיתוף >>
1 דירוגים וחוות דעת
אביגיל
21/11/2017
יצא מעולה! אם זה רך מדי אפשר להוסיף עוד פירורי לחם

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!