
פשטידת בצל וגבינות זריזה והכי טעימה
על ידי FoodisGood פשטידות וקישים
מתכון לפשטידת בצל חלבית, קלה להכנה וטעימה במיוחד. פשטידה עשירה עם בצל לבן / סגול, בצל ירוק, פטריות וקוטג'.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
15 דקות
45 דקות
1 שעה
- תבנית אובלית גדולה
הוראות הכנה
את הבצלים הלבנים והסגול נקלוף, נחצה ונפרוס לפרוסות דקות של חצי עיגול.
בקערה גדולה נערבב בצלים פרוסים עם שאר מרכיבי הפשטידה.
נשמן תבנית אובלית גדולה וניצוק לתוכה את תערובת הפשטידה.
נכסה את התבנית ונניח למשך חצי שעה.
נאפה את הפשטידה בתנור חם על 180 מעלות למשך שעה.
ברגע שהפשטידה מוכנה, נוציא מהתנור ונפזר בצל ירוק קצוץ.
נניח לצינון של לפחות שעה, להבטחת התייצבות הפשטידה.
*הצעה לשדרוג הפשטידה: רגע לפני פיזור גבנה צהובה הניחו מעל לבלילת הפשטידה פרוסות כרישה ורק לאחר מכן פזרו את הגבינה.
אם אהבתם את הפשטידה הזאת, הנה כמה הצעות ששווה לנסות:
- פשטידת פטריות וגבינות זריזה
- פשטידת תירס שילדים אוהבים
- פשטידת קישואים בריאה ומהירה
- פשטידת ברוקולי דיאטטית
וגם - יש לנו עמוד שבטוח תאהבו >> 30 פשטידות קלות להכנה
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:












5 דירוגים וחוות דעת
מירב
הכנתי עם קמח מלא, יצא ממש נהדר!
אפרת
הכנתי עם כרישה בלבד, כשטיגנתי אותה. לאחר מכן ערבבתי עם כל המצרכים. יצא מושלם! תודה
נועה
פשטידה טעימה מאוד, במיוחד עם הכרישה!! (אני לא הכנסתי את הבצל הירוק לבלילה, אלא רק למעלה בסוף האפייה)
לאה
שלום רב,
עדיין לא הכינותי, המתכון נשמע נהדר. ברצוני להדפיסו אך איני מוצאת
גירסת הדפסה. בהדפסה רגילה הפירסומות מסתירות את התוכן, גם לאחר ביטולן.
אשמח לקבל הנחייתכם.
תודה, לאה
סמדר
מכניסים את הבצל הירוק גם לתוך הפשטידה או רק מפזרים מעל? למה מניחים את הפשטידה לחצי שעה לפני האפייה?