תבשיל אוסובוקו ביין • הכל בתבנית אחת

על ידי FoodisGood  

המתכון החגיגי של אילנה לוי הוא כל מה שאתם צריכים לשבת! תבשיל עשיר בטעמים של בשר אוסובוקו עסיסי ברוטב יין וירקות שורש.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 2 שעות 15 דקות
  • 15 דקות

    2 שעות

    2 שעות 15 דקות

  • 3-5 סועדים

מצרכים למתכון

3-5 נתחי בשר אוסובוקו יפים

5 גזרים חתוכים בינוני

7 שיני שום שלמות

בצל - רצועות מטגנות

כף אבקת מרק

1/2 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

כפית פפריקה מתוקה

1/2 בקבוק יין אדום יבש

נייר כסף לכיסוי התבנית

הוראות הכנה

בתבנית עמוקה לתנוח מניחים את רצועות האוסובוקו.

מוסיפים לתבנית את כל המצרכים לפי הסדר ולערבב היטב.

מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור חם על 230 מעלות למשך שעה.

לאחר מכן מורידים את החום ל-200 מעלות וממשיכים האפייה לשעה נוספת.

פותחים את נייר הכסף ומרטיבים את הבשר ברוטב (לפחות 3 פעמים במהלך הבישול).

לאחר האפייה מפזרים פטרוזיליה טרייה ומגישים לשולחן.

שתפו את המתכון >>

אולי יעניין אותך...

תגובות פייסבוק

00:00

אולי יעניין אותך...

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.