
תבשיל אוסובוקו ביין • הכל בתבנית אחת
על ידי FoodisGood עיקריות
המתכון החגיגי של אילנה לוי הוא כל מה שאתם צריכים לשבת! תבשיל עשיר בטעמים של בשר אוסובוקו עסיסי ברוטב יין וירקות שורש.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 2 שעות 15 דקות
15 דקות
2 שעות
2 שעות 15 דקות
- 3-5 סועדים
מצרכים למתכון
3-5 נתחי בשר אוסובוקו יפים
5 גזרים חתוכים בינוני
7 שיני שום שלמות
בצל - רצועות מטגנות
כף אבקת מרק
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
כפית פפריקה מתוקה
1/2 בקבוק יין אדום יבש
נייר כסף לכיסוי התבנית
הוראות הכנה
בתבנית עמוקה לתנוח מניחים את רצועות האוסובוקו.
מוסיפים לתבנית את כל המצרכים לפי הסדר ולערבב היטב.
מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור חם על 230 מעלות למשך שעה.
לאחר מכן מורידים את החום ל-200 מעלות וממשיכים האפייה לשעה נוספת.
פותחים את נייר הכסף ומרטיבים את הבשר ברוטב (לפחות 3 פעמים במהלך הבישול).
לאחר האפייה מפזרים פטרוזיליה טרייה ומגישים לשולחן.
עוד סוגי בשרים שממש שווה לדעת להכין:

איך מכינים גנאש שוקולד לבן לציפוי? מדריך של מקצוענים
הפתיעו את כולם עם גנאש שוקולד לבן שמרים כל קינוח לקלאסיקה של מתיקות ויצירתיות!

מקלות לחם שום ופרמז'ן
מקלות לחם עם פרמז'ן שיהפכו כל ארוחה למופלאה – פריכים מבחוץ, רכים מבפנים. קל להכנה, מושלם כתוספת או כנשנוש מהיר!
![עוגיות פרח ריבה קלאסיות [מתכון ב-10 דקות]](https://www.foodisgood.co.il/wp-content/uploads/2025/03/1398258-768x479.jpg)
עוגיות פרח ריבה קלאסיות [מתכון ב-10 דקות]
מדריך מצולם: עוגיות חמאה נמסות בפה עם ריבה במרכז הפרח – מתכון קלאסי, פשוט שיהפוך כל כוס תה או קפה לחוויה מתוקה במיוחד!

נשנוש מהיר: כדורי צ'יפס מטוגנים
כדורי צ'יפס ביתיים, פריכים וממכרים במיוחד! בואו ללמוד להכין את אחת המנות הכי טעימות שתכינו בחיים!

מתכון קונדיטור: פאי פקאן קלאסי
פשטידת אגוזים עם בורבון וניל שמשנה את כללי המשחק! הכינו מתכון מטורף עם קרום פריך ומלית עשירה, והפתיעו את השולחן בטעמים בלתי נשכחים!

קינוחי כוסות בסגנון כדורי רפאלו
כוסות קינוח אישי בסגנון כדורי רפאלו – מתכון מהיר, פשוט וטעים להפליא שיקח את האירוח שלכם לרמה אחרת!