
עוגת שוקולד ואגוזים כשרה לפסח
על ידי המתכונים של אורנה ועלני עוגות
עוגת שוקולד שוקולדית לפסח, עוגה חגיגית ומרשימה ששל שוקולד ואגוזים עם ציפוי גנאש שוקולד. מתאימה מאוד לאירוח בחג הפסח הקרוב. מקשטים בדובדבנים וכל טוב ונהנים מעוגה מעולה.
- זמן עבודה: 35 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
-
35 דקות
25 דקות
1 שעה
- תבנית 24
הוראות הכנה
להמיס יחדיו 100 גרם חמאה עם 100 גרם שוקולד מריר.
להקציף חלבונים עם סוכר לקצף תפוח, תוך כדי הקצפה להוסיף חלמונים ושוקולד מומס עם חמאה.
בהדרגה להוסיף קמח, שקדים ולבסוף שמנת חמוצה.
לאפות את העוגה בתבנית 24 על 170 מעלות עד שקיסם יוצא מעט לח.
לצפות בגנאש שוקולד: להמיס יחדיו את חומרי הגנאש ולצפות את העוגה המוכנה, להניח להתייצבות הגנאש.
שיתוף >>
2 דירוגים וחוות דעת
שילת
11/03/2018
לא יצא לי כמו בתמונה אבל הטעם??? מדהים ועוד כשר לפסח!
אלינור
24/04/2015
שלום! מה אפשר להשים במקום קמח תופח של אוסם? שהעוגה תצאה ללא גלוטן..