
פשטידת פלפלים צבעונית עם שיבולת שועל
על ידי FoodisGood מתכונים ללא גלוטן, מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים, פשטידות וקישים
צבעונית, טעימה ומאוד קלה להכנה - מתכון לפשטידת פלפלים שכל אחד יכול להכין. מתאימה לאירוח וגם לארוחת ערב זריזה
- זמן עבודה: 10 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
10 דקות
40 דקות
50 דקות
- תבנית מרובעת בינונית
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
הוראות הכנה
חוצים את הפלפלים ומנקים היטב מגרעינים, חותכים לקוביות.
במחבת מטגנים בצל ופלפלים בכף שמן כ-5 דקות, רק עד שהפלפלים מתרככים מעט.
מניחים את תערובת הפלפלים והבצל לצינון.
בקערה גדולה מערבבים היטב את הגבינות עם קמח, אבקת אפייה וביצים.
מוסיפים לבלילה את הפלפלים והבצל ומערבבים היטב.
משמנים תבנית מרובעת בינונית ואליה יוצקים את בלילת הפשטידה.
אופים בתנור חם על 180 מעלות כ-40 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים להתייצבות כחצי שעה.
פשטידות קלות זה הפתרון המושלם! הנה כמה מתכונים מומלצים:
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:











