עוגת שוקולד ופרג בחושה

על ידי המתכונים של אורנה ועלני  

עוגה בחושה מוצלחת וטעימה שמשלבת מעדני שוקולד, קקאו ופרג. עוגה קלה להכנה, מתאימה מאוד לחיום הולדת למבוגרים ולאוהבי הפרג.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 55 דקות
  • 15 דקות

    40 דקות

    55 דקות

  • תבנית 26

מצרכים למתכון

5 ביצים, מופרדות

1 כוס סוכר

1/2 כוס שמן

1 כוס קמח תופח

3/4 כוס פרג טחון

1/2 כוס קוקוס

1/2 כוס קקאו

2 מעדני שוקולד יולו (או כל מעגן שוקולד אחר באותה הכמות)

לציפוי:

200 גרם שוקולד מריר

1 שמנת מתוקה

הוראות הכנה

נתחיל בהקצפת החלבונים והסוכר לקצף קשה ותפוח.

בקערה נפרדת נערבב חלמונים ושמן.

נוסיף את קערת החלמונים לקערת החלבונים בהדרגה ותוך כדי הקצפה.

ננפה פנימה את כל החומרים היבשים, תוך כדי קיפול למסת הביצים.

נקפל לתערובת העוגה את מעדני השוקולד רק עד לאיחוד ולא יותר מידי.

נעביר לתבנית 26 ונאפה בתנור חם על 180 מעלות עד שקיסם יוצא מעט לח.

כשהעוגה מוכנה נשפוך עליה ציפוי שוקולד: בקערה בינונית נשים שמנת מתוקה וקוביות שוקולד מריר, נמיס במיקרוגל ונערבב עד לקבלת קרם חלק ומבריק.

נעביר למקרר להתייצבות הקרם ונגיש.

אנחנו כל-כך אוהבים שוקולד, ואם זו עוגת שוקולד - מה טוב! אז למה שנסתפק רק בעוגה אחת? אלו המתכונים הכי טובים שיש:

ואם אתם אוהבים שוקולד כמונו, בטוח תאהבו את העמוד הבא עם 27 מתכונים לעוגות שוקולד מכל הסוגים >> עוגת שוקולד - כל המתכונים הכי טובים שיש!

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00