
מרק קינואה ועדשים כתומות בקלות
על ידי מיכל מבשלת טבעוני מרקים, מתכונים בריאים, מתכונים טבעוניים, מתכונים ללא גלוטן, מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים
מרק בריא במיוחד שיחמם אתכם בימים קרים - מרק קינואה עם עדשים כתומות, גזר ובטטה. המון וויטמינים במרק אחד! אין צורך בבישול מקדים של הקינואה והעדשים. טבעוני וללא גלוטן.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 5 דקות
-
15 דקות
50 דקות
1 שעה 5 דקות
- 3-4 סועדים
הוראות הכנה
שוטפים ומסננים את הקינואה והעדשים פעמיים.
בסיר מרק מטגנים בצל ושום כ-2 דקות.
מוסיפים גזר, בטטה, עדשים וקינואה וגם רסק עגבניות.
מוסיפים סלרי ופטרוזיליה, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה ומבשלים כ-20 דקות במכסה סגור.
מוציאים את ענפי הסלרי והפטרוזיליה ומוסיפים תבלינים.
ממשיכים לבשל עוד 5 דקות ומוזגים לקעריות הגשה.
*ניתן להוסיף עוד מים לסמיכות הרצויה.
אוהבים קינואה? אל תפספסו!
לומדים לבשל בריא בעזרת המדריכים הבאים:
שיתוף >>
1 דירוגים וחוות דעת
רות
15/01/2019
מיכלי תודה על המתכון אני ובעלי עכשיו אוכלים יצא מושלםםם אין עלייך אלופה אשמח לקבל עוד מתכונים מנצחים

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!