

מרק קינואה ועדשים כתומות בקלות
על ידי מיכל מבשלת טבעוני מרקים, מתכונים בריאים, מתכונים טבעוניים, מתכונים ללא גלוטן, מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים
מרק בריא במיוחד שיחמם אתכם בימים קרים - מרק קינואה עם עדשים כתומות, גזר ובטטה. המון וויטמינים במרק אחד! אין צורך בבישול מקדים של הקינואה והעדשים. טבעוני וללא גלוטן.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 5 דקות
15 דקות
50 דקות
1 שעה 5 דקות
- 3-4 סועדים
הוראות הכנה
שוטפים ומסננים את הקינואה והעדשים פעמיים.
בסיר מרק מטגנים בצל ושום כ-2 דקות.
מוסיפים גזר, בטטה, עדשים וקינואה וגם רסק עגבניות.
מוסיפים סלרי ופטרוזיליה, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה ומבשלים כ-20 דקות במכסה סגור.
מוציאים את ענפי הסלרי והפטרוזיליה ומוסיפים תבלינים.
ממשיכים לבשל עוד 5 דקות ומוזגים לקעריות הגשה.
*ניתן להוסיף עוד מים לסמיכות הרצויה.
אוהבים קינואה? אל תפספסו!
לומדים לבשל בריא בעזרת המדריכים הבאים:
1 דירוגים וחוות דעת
רות
מיכלי תודה על המתכון אני ובעלי עכשיו אוכלים יצא מושלםםם אין עלייך אלופה אשמח לקבל עוד מתכונים מנצחים