
סלט קינואה ובטטה צלויה מיוחד במינו
על ידי meravyonae מתכונים בריאים, מתכונים ללא גלוטן, סלטים וירקות
בקיץ החם, סלטים הם פתרון נהדר לארוחות קלילות. אם אתם אנשים של סלטים, סלט הקינואה בטטות הזה הוא בדיוק מה שאתם צריכים. סלט מקורי ומיוחד המשלב קינואה, בטטה, רימון, פיסטוקים והכל ברוטב סילאן הדרים משגע.
- זמן עבודה: 25 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
-
25 דקות
15 דקות
40 דקות
- 2 סועדים
הוראות הכנה
תחילה נשטוף היטב את הקינואה ונשרה אותה במים חמים למשך חצי שעה.
נרתיח את הבטטות השלמות כ-10 דקות, נקלוף ונחתוך לקוביות בגודל שווה.
נרפד תבנית תנור בנייר אפייה ועליו נסדר את קוביות הבטטה, נתבל בשמן זית, מלח ופלפל ונכניס לתנור חם על 200 מעלות במצב גריל לצלייה של 3 דקות בלבד (ניתן לוותר על צליית הבטטה ולרככה במים בלבד).
בסיר גדול נרתיח מים עד 3/4 גובה הסיר. נוסיף את הקינואה (מסוננת מנוזלים) ונבשל במשך 8 דקות. נסנן במסננת דקה, נשטוף תחת מי ברז קרים ונסנן מנוזלים לגמרי.
בכוס קטנה או צנצנת סגורה נערבב היטב את חומרי הרוטב עד לאיחוד טעמים.
בקערה גדולה נערבב את הקינואה עם הבטטות, פיסטוקים ורימונים.
ניצוק מעל לסלט את רוטב ההדרים ונערבב בעדינות.
ניתן לפזר מעל לסלט איזה ירק שאוהבים, קצוץ מאוד דק
אוהבים קינואה? אל תפספסו!
לומדים לבשל בריא בעזרת המדריכים הבאים:
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!