תבשיל קינואה וירקות על המחבת

על ידי מיכל מבשלת טבעוני  , , , , ,

את התבשיל המזין הבא כל אחד יכול להכין, תבשיל קינואה צבעוני עם שלל ירקות, פטריות ותבלינים שמכינים בקלות על המחבת. תוספת משביעה ובריאה לכל ארוחה.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
  • 20 דקות

    30 דקות

    50 דקות

מצרכים למתכון

גזר

פלפל אדום

פלפל צהוב

בצל

קישוא

סלסלת פטריות שמפיניון טריות

3 כפות שמן זית

1.5 כוסות קינואה שטופה

תבלינים: מלח, פלפל, חוויאג' למרק (לא חובה), כמון, מעט אבקת מרק בצל

הוראות הכנה

את הירקות נחתוך לרצועות דקות, את בקישואים לקוביות ואת הפטריות לפרוסות.

במחבת רחבה נקפיץ את הירקות החתוכים בשמן זית. נכסה את המחבת וניתן לירקות להתרכך מספר דקות.

בינתים נבשל קינואה בסיר עם מים רותחים במשך כ-15 דקות, או עד שהקינואה רכה. נסנן מנוזלים ונעביר את הקינואה למחבת הירקות.

נתבל לפי הטעם, נערבב בעדינות כדי לא לשבור את הקינואה והירקות, נבשל יחד כמה דקות ונעביר לקערית הגשה.

התבשיל טעים חם וגם קר, טעים יותר ביום למחרת.

עם כל-כך הרבה יתרונות בריאותיים זה רק ברור שתרצו לשלב את הקינואה בתפריט היומי! מקווים שתכינו את התבשיל ותיהנו 🙂

שתפו את המתכון >>

2 דירוגים וחוות דעת

קורל

24/08/2017

יצא מעולה!!
ממליצה על המתכון (: טעים מאוד

אורן

21/07/2016

נראה טעים אני אנסה
אין על קינואה..

בדרך כלל אני מכין אותה בלי תוספות

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00