
תבשיל קינואה וירקות על המחבת
על ידי מיכל מבשלת טבעוני מתכונים בריאים, מתכונים טבעוניים, מתכונים ללא גלוטן, מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים, תוספות
את התבשיל המזין הבא כל אחד יכול להכין, תבשיל קינואה צבעוני עם שלל ירקות, פטריות ותבלינים שמכינים בקלות על המחבת. תוספת משביעה ובריאה לכל ארוחה.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
-
20 דקות
30 דקות
50 דקות
הוראות הכנה
את הירקות נחתוך לרצועות דקות, את בקישואים לקוביות ואת הפטריות לפרוסות.
במחבת רחבה נקפיץ את הירקות החתוכים בשמן זית. נכסה את המחבת וניתן לירקות להתרכך מספר דקות.
בינתים נבשל קינואה בסיר עם מים רותחים במשך כ-15 דקות, או עד שהקינואה רכה. נסנן מנוזלים ונעביר את הקינואה למחבת הירקות.
נתבל לפי הטעם, נערבב בעדינות כדי לא לשבור את הקינואה והירקות, נבשל יחד כמה דקות ונעביר לקערית הגשה.
התבשיל טעים חם וגם קר, טעים יותר ביום למחרת.
אוהבים קינואה? אל תפספסו!
לומדים לבשל בריא בעזרת המדריכים הבאים:
שיתוף >>
2 דירוגים וחוות דעת
קורל
24/08/2017
יצא מעולה!!
ממליצה על המתכון (: טעים מאוד
אורן
21/07/2016
נראה טעים אני אנסה
אין על קינואה..
בדרך כלל אני מכין אותה בלי תוספות

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!