מג’דרה קינואה עם עדשים שחורות

על ידי אהובה והבה  , ,

המתכון של אהובה והבה לתבשיל בריא ומזין המשמש כתוספת מעולה לכל ארוחה - קינואה בשילוב עדשים שחורות מתובלת וטעימה.

  • זמן עבודה: 25 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 25 דקות
  • 25 דקות

    1 שעה

    1 שעה 25 דקות

מצרכים למתכון

1 כוס קינואה

2 כוסות מים רותחים

1/2 כוס עדשים שחורות

חצי בצל קצוץ

מלח ופלפל

מעט אבקת מרק עוף

מעט כמון

לקישוט

סלט סלק אדום

בטטה

או כל תוספת אחרת שאתם אוהבים

הוראות הכנה

את העדשים השחורות נבשל בסיר עד לריכוך.

את הקינואה נניח במסננת דקה ונשטוף היטב.

בסיר נפרד נטגן בצל קצוץ עד שהוא הופך שקוף. נוסיף לסיר את הקינואה, מים ותבלינים ונערבב היטב.

נבשל את הקינואה עם מכסה על להבה נמוכה עד שהמים נספגים בקינואה, כ- 15 דקות בישול.

כשהעדשים מוכנות, נשפוך אותן לסיר הקינואה המוכנה ונערבב בעדינות.

נסדר על צלחת הגשה ונקשט במה שאוהבים.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00