FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

סלט תירס קלאסי עם מיונז

סלט כל-כך פשוט וכל-כך מוצלח שתמיד יהיה כוכב השולחן, כזה שתמיד נגמר בסוף הארוחה כי כולם כולם אוכלים ממנו בהנאה. סלט תירס הוא סלט קלאסי נהדר, המתכון שלנו לא מתיימר להיות משהו אחר – פשוט סלט קלאסי מנצח. אפשר להכין עם מיונז דל קלוריות, אפשר לשדרג עם פטריות. תיהנו :)

זמן עבודה: 5 דקות | 2-3 סועדים * הכפילו כמויות בהתאם

מצרכים:

  • 1 שימורי תירס (הקופסה הקטנה)
  • 2 גבעולי שמיר קצוץ
  • 1 גמבה אדומה גדולה
  • 3 מלפפונים חמוצים גדולים
  • 1-2 כפות מיונז (אפשר גם לייט)
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4-1/2 כפית פלפל שחור
  • אפשר לשדרג עם: 1/2 קופסת שימורי פטריות פרוסות, ממש לא חובה

הוראות הכנה:

  1. את התירס מסננים היטב מנוזלים ומעבירים לקערת ערבוב גדולה.
  2. את הגמבה והמלפפון החמוץ קוצצים לקוביות קטנות, מוסיפים לתירס.
  3. מוסיפים גם מיונז, מלח, פלפל ושמיר קצוץ ומערבבים היטב.
  4. טועמים ומתקנים את התיבול לפי הטעם.
  5. לאחסון הסלט יש לשמור בקערה מכוסה במקרר, עד 3-4 ימים.

עוד סלטים קלאסיים שאנחנו אוהבים:

אוהבי תירס אמיתיים? אל תפספסו את המתכונים הבאים:

דילוג לתוכן