סלט כל-כך פשוט וכל-כך מוצלח שתמיד יהיה כוכב השולחן, כזה שתמיד נגמר בסוף הארוחה כי כולם כולם אוכלים ממנו בהנאה. סלט תירס הוא סלט קלאסי נהדר, המתכון שלנו לא מתיימר להיות משהו אחר – פשוט סלט קלאסי מנצח. אפשר להכין עם מיונז דל קלוריות, אפשר לשדרג עם פטריות. תיהנו 🙂
זמן עבודה: 5 דקות | 2-3 סועדים * הכפילו כמויות בהתאם
מצרכים:
- 1 שימורי תירס (הקופסה הקטנה)
- 2 גבעולי שמיר קצוץ
- 1 גמבה אדומה גדולה
- 3 מלפפונים חמוצים גדולים
- 1-2 כפות מיונז (אפשר גם לייט)
- 1/2 כפית מלח
- 1/4-1/2 כפית פלפל שחור
- אפשר לשדרג עם: 1/2 קופסת שימורי פטריות פרוסות, ממש לא חובה
הוראות הכנה:
- את התירס מסננים היטב מנוזלים ומעבירים לקערת ערבוב גדולה.
- את הגמבה והמלפפון החמוץ קוצצים לקוביות קטנות, מוסיפים לתירס.
- מוסיפים גם מיונז, מלח, פלפל ושמיר קצוץ ומערבבים היטב.
- טועמים ומתקנים את התיבול לפי הטעם.
- לאחסון הסלט יש לשמור בקערה מכוסה במקרר, עד 3-4 ימים.