FoodisGood

סלט בוראטה ועגבניות משגע בצ'יק

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
את הסלט המדהים הזה מכינים בקלות והוא סופר מרשים. מתאים במיוחד לאירוח חלבי, אבל מצוין גם לארוחת ערב אינטימית. הבוראטה היא גבינה איטלקית עם קליפה חיצות קשה וקרם בפנים, מה שהופך את הסלט הזה לא רק לחגיגי אלא גם למפתיע במיוחד. משלבים עלי רוקט, עגבניות וגבינת בוראטה ומקבלים סלט בטעם משגע.

זמן עבודה: 10 דקות | סלט גדול ומשביע

מצרכים:

  • 1 כדור גבינת בוראטה טרייה
  • 1/2 צרור עלי רוקט טריים, שטופים היטב
  • 1/2 כוס עגבניות שרי מתוקות
  • 1/4 כוס עלי בזיליקום, פרוסים דק
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • 2 כפות חומץ בלסמי

הוראות הכנה:

  1. בקערה נמוכה מסדרים מצע של עלי רוקט טריים.
  2. מניחים את הבוראטה במרכז הקערה.
  3. חותכים את העגבניות לחצאים ומסדרים אותן סביב הבוראטה. ואז מעל להכל מפזרים בזיליקום.
  4. מזלפים על הסלט שמן זית ומפזרים מלח ופלפל.
  5. רגע לפני ההגשה מטפטפים מעל מעט בלסמי. מגישים לצד פוקאצ'ה ונהנים כל-כך.

עוד סלטים איטלקיים מעולים:

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

חדשים באתר

תגובות

האימייל לא יוצג באתר.