שוקולד חדש ומיוחד יצא לשוק, אז טעמנו אותו. כל-כך אהבנו את הבלונדי הזה שהכנו ממנו עוגה, אבל כזאת שלא רק האופים המקצועיים יוכלו להכין, את העוגה הזאת כל אחד יכול להכין! *אנחנו השתמשנו בבלונדי קרמל מלוח להכנת שכבת המסקרפונה ובבלונדי קוקוס קלוי להכנת הגנאש, ניתן להשתמש בכל אחד משלושת הטעמים הקיימים.
שכבה ראשונה: עוגה אפויה
- 150 גרם חמאה רכה
- 1/4 כפית סודה לשתייה
- 2 כפיות תמצית וניל
- כפית אבקת אפייה
- 50 גרם שמנת חמוצה
- 200 גרם סוכר
- 2 ביצים M
- 150 מ"ל חלב
- 300 גרם קמח
הכנה:
- מערבבים חומרים יבשים
- מוסיפים את שאר המצרכים וטורפים
- מוזגים לתבנית 26 מרופדת ומשומנת
- אופים בתנור חם על 180 מעלות 50 דקות
- מוציאים מהתנור ומניחים לצינון בתבנית
שכבה שניה: מסקרפונה בלונדי קרמל
- 150 גרם שמנת מתוקה
- 300 גרם מסקרפונה
- 1 בלונדי קרמל מלוח
הכנה:
- שוברים את הבלונדי ומרוקנים לקערה
- מוסיפים שמנת מתוקה
- מחממים דקה במיקרוגל ומערבבים היטב
- מוסיפים מסקרפונה וטורפים
- יוצקים על גבי העוגה המוכנה ומשטחים
שכבה שלישית: גנאש בלונדי קוקוס קלוי
- 80 גרם שמנת מתוקה
- 2 בלונדי קוקוס (או כל טעם שאוהבים)
הכנה:
- שוברים את הבלונדי ומרוקנים לקערה
- מוסיפים שמנת מתוקה
- מחממים דקה במיקרוגל ומערבבים היטב
- מעבירים לשקית זילוף, מקשטים את העוגה בקוביות בלונדי ומזלפים גנאש