FoodisGood

3 מתכוני תפוחי אדמה יוצאי דופן (וסופר טעימים)

זה נכון שאפשר להכין תפוחי אדמה בתנור (ואפילו יש לנו אוסף מדהים שמקבץ 12 תיבולים מעניינים >> תפוחי אדמה בתנור), אבל אם אתם רוצים לגוון – קיבצנו 3 מתכוני תפוחי אדמה יוצאי דופן ומעוררי תיאבון שתכינו בקלות בפחות מ-20 דק' עבודה.

תפוחי אדמה מעוכים בסגנון אוסטרלי

מכירים פירה? אז כזה, רק בלי הפירה ועם המעיכה. אם אתם אוהבים את תפוחי האדמה שלכם קראנצ'יים אך מעט רכים מבפנים, זה בהחלט בשבילכם.

למתכון >> תפו"א מעוכים בתנור

לביבות לחנוכה

לביבות תפוחי אדמה "מדורה" ביתיות

דרך קצת שונה להכנת לביבות תפוחי אדמה, במקום להרתיח את תפוחי האדמה נצלה אותם בתנור עם מלח גס ונקבל לביבות עסיסיות וטעימות במיוחד.

למתכון >> לביבות תפו"א בסגנון – מדורה

כדורי תפוחי אדמה קריספיים שילדים אוהבים

בחופש הגדול תמיד צריך למצוא רעיונות חדשים לארוחת הצהריים לילדים, רעיון קל לביצוע וטעים במיוחד הוא כדורי פירה שניתנים לשדרוג ע"י הוספת תירס.

למתכון >> כדורי תפו"א קריספיים

עוד עם תפוח אדמה:

מרק בצל צרפתי מדהים

מרק בצל נפלא עם בצל מקורמל בבישול איטי, בליווי פרוסת בגט קלוי עמוסה בגבינה נמסה. הבצל המקורמל הוא הסוד לטעם העמוק והמיוחד של מרק הבצל הצרפתי.

אנדאגי • סופגניות קטנות ומהירות מיפן

מתכון לסופגניות מיוחדת בהכנה זריזה שמגיעות אלינו היישר מיפן. סופגניות מסורתיות שמכינים עם אבקת אפייה ובמהירות שיא, הן קטנטנות ומומלץ לאכול אותן מיד שהן יוצאות מהטיגון.

לביבות תפוחי אדמה עסיסיות בטירוף

חולמים על לביבות תפוחי אדמה עסיסיות במיוחד? מצאנו את המתכון המושלם! מתכון מנצח ללביבות תפוחי אדמה, קריספי מבחוץ ורך מבפנים. אפשר להגיש לצד שמנת חמוצה, יוגורט או גבינה לבנה עם עירית קצוצה.

6 סלטי מיונז לשדרוג החלה של שבת

סלט המיונז הקלאסי מורכב כמובן מביצים ותפוחי אדמה, ויש גם מגוון סלטים נוספים על בסיס מיונז – הנה 6 מתכונים לסלטי מיונז טעימים שילוו נהדר כל ארוחה.

עוגיות מייפל פקאן ממכרות שמכינים בקלות

יש שיאמרו שמדובר בעוגיות המושלמות בעולם :) אם בא לכם ליהנות מהן, בטח תשמחו לגלות שהן מאוד קלות להכנה! עוגיות מייפל פקאן ממכרות שבאופן מפתיע מאוד טעימות דווקא עם גבינת שמנת טבעית.

לחמניות המבורגר טבעוניות, גדולות ומפנקות

נמצא המתכון המושלם ללחמניות המבורגר טבעוניות, עגולות ותפוחות, כמו שכולם אוהבים אותן! המתכון אמנם דורש סבלנות אבל בכמה שלבים פשוטים תקבלו לחמניות רכות ואווריריות שמתאימה לכל ארוחה.

דילוג לתוכן