FoodisGood

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

סלט קולסלאו בסגנון אסייתי (Asian-Slaw)

מתכון בריא וקליל להכנת סלט אסיאן סלואו – סלט קולסלאו אסייתי פריך שמומלץ להגיש לצד סלמון, טופו או עוף. הוא מתאים גם מעל להמבורגר. דרך מצוינת להוסיף ירקות לתפריט היומי. ממהרים? הכינו את הסלט הזה עם מיקס קולסלאו מוכן מהסופר ושדרגו בעזרת המתכון.

מצרכים:

  • חצי כרוב אדום
  • 2 גזרים
  • 2 מלפפונים
  • ניתן להוסיף גם – אפונת שלג, ברוקולי קצוץ, נבטים, פלפל חריף
  • 3 גבעולי בצל ירוק קצוצים
  • חופן כוסברה או פטרוזיליה קצוצה
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כף שמן שומשום
  • 1/4 כוס חומץ בן יין
  • 3 כפות דבש או מייפל
  • כף רוטב סויה
  • שן שום כתושה
  • 1/2 כפית מלח
  • כף ג'ינג'ר קצוץ
  • 1/2 כפית פתיתי צ'ילי מיובש (לא חובה)
  • להגשה – שומשום ובוטנים קלויים קצוצים

הוראות הכנה:

  1. מערבבים את כל הירקות בקערה גדולה מאוד.
  2. בקערה נפרדת מערבבים הטב את כל מצרכי הרוטב, מומלץ לערבב עם מטרפה לאיחוד טעמים מקסימלי.
  3. שופכים את הרוטב על הסלט ומערבבים היטב.
  4. מקשטים בשומשום ובוטנים.
  5. לשמירה על הסלט מניחים במקרר עטוף בניילון נצמד עד שלושה ימים.
    בתאבון!

עוד סלטים מהמטבח האסייתי שכדאי לכם לנסות:

  1. סלט כרוב סיני
  2. סלט קשיו אסייתי
  3. סלט טופו אסייתי