מתכון לסלט עוף ואבוקדו. סלט מיוחד ושובר שגרה שממש מתאים לארוחת צהריים. משלבים עוף צלוי, אבוקדו וירקות טריים ומקבלי מנה נהדרת!
מתכון לסלט עוף ואבוקדו
מצרכים:
- 250 גרם חזה עוף
- כוס סלרי קצוצה
- 1/4 כוס בצל סגול קצוץ
- 1 אבוקדו
- 2 כפות מיונז
- 4 כוסות ירקות חתוכים טריים מעורבים
- מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות הכנה:
- צולים את העוף על מחבת עם מעט שמן או אופים בתנור.
- כשהעוף מוכן, חותכים לקוביות קטנות.
- קוצצים דק סלרי, בצל סגול ואבוקדו ומניחים בקערה.
- מוסיפים את העוף ואת המיונז ומערבבים היטב לציפוי כל המרכיבים.
- מתבלים במלח ופלפל.
- בקערה נפרדת, מניחים את הירקות המעורבים ומעליהם מניחים את תערובת סלט העוף ומגישים.
בתאבון!