FoodisGood

שיתוף ב whatsapp

חזה עוף ברוטב טריאקי עם ירקות ירוקים

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
מתכון לעוף בטריאקי. מנה נהדרת שתמיד מצליחה להפתיע בטעמה. השילוב של חזה העוף עם הירקות הירוקים ורוטב טריאקי מתקתק הוא שילוב טעמים מנצח!

מתכון לעוף בטריאקי

מצרכים:

לחזה עוף וירקות

  • כפית שמן (אפשר גם שמן קוקוס)
  • 240 גרם חזה עוף חתוך לקוביות
  • 2 כוסות פרחי ברוקולי
  • 2 גזרים פרוסים
  • 1 כוס אפונת גינה טרייה (תרמילים)

להכנת רוטב טריאקי משודרג

  • 2 כפות שמן שומשום
  • 2 כפות רוטב תמרי או רוטב סויה רגיל
  • 2 כפיות דבש
  • מלח ופלפל

הוראות הכנה:

  1. מחממים שמן במחבת על אש בינונית, מטגנים את קוביות העוף במחבת, עד שהוא מוכן (7-8 דקות).
  2. מוסיפים פנימה ברוקולי, גזר ואפונה, מנמיכים את האש, מכסים את המחבת ומבשלים עד שהירקות מתרככים.
  3. בקערה קטנה מערבבים את רוטב הטריאקי על ידי שילוב שמן שומשום, רוטב תמרי / סויה, דבש, מלח ופלפל.
  4. מוסיפים את הרוטב למחבת העוף, מערבבים היטב ומאדים לשלוש דקות נוספות.
  5. מגישים את המנה לצד אורז לבן, מקשטים בצילי גרוס (אופציונלי) ומגישים.
    בתאבון!

עוד מתכוני עוף טעימים במיוחד

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email