ריבה ביתית • 7 מתכונים לאוהבי הריבות

  פורסם בתאריך   על ידי   אין תגובות

הריבה המתוקה היא תוצר של בישול פירות או ירקות, עד לקבל קריש – שכבה סמיכה ואחידה במרקם ג’לי. תארו לכם שיש לכם מדף שלם בבית המקושט בצנצנות צבעוניות, כל אחת מלאה בסוג ריבה אחרת. פשוט הוציאו ומרחו על כל צנים, זה פשוט מושלם עם כוס התה או הקפה.

אילו סוגי ריבות יש?

למעשה, ניתן להכין ריבה כמעט מכל פרי או ירק. הסוכר הנמצא בריבה, שומר על כך שהפירות לא יירקבו, לכן ניתן לאחסן את הריבה במקרר למשך מספר שבועות, או במקפיא לזמן ממושך אף יותר. נתמקד ב-7 סוגי ריבות שאנחנו אישית ממש אוהבים, אז הכירו אותן:

מתכון לריבת בצל

ריבת בצל
למי שלא מכיר, צמד המילים ריבה ובצל לא בהכרח מסתדרים כל כך טוב ביחד. מה? בצל? מתוק? אז כן. בהחלט – ריבת בצל זה אחד המתכונים המפורסמים בקרב הריבות באשר הן >> למתכון: ריבת בצל מעולה

60 שניות על בצל: בימי הביניים היה נהוג להשתמש בבצל כתחליף לכסף. אנשים היו משלמים בבצל על שכר דירה, מתנות ושרות. אם רק היה אפשר להשתמש בזה היום 😉

מתכון לריבת תותים

ריבת תותים ביתית
אנחנו אוהבים תותים, אבל ריבת תותים? מעולה עוד יותר! רק שתדעו שאנחנו אישית ממש אוהבים את הצנים שלנו עם ריבה אדומה, על גבי שכבת חמאה נמסה. רגע, מה עשינו לכם חשק? מעולה, הנה המתכון >> מתכון לריבת תותים

60 שניות תותים: יש אגדה האומרת שאם תמצאו תות כפול, תשברו לחצי ותחלקו עם מישהו, בקרוב תתאהבו 🙂 יאללה קדימה, לגשת לשוק.

מתכון לריבת חלב

ריבת חלב
הנה ריבה שאנחנו אוהבים במיוחד, למה? כי זאת אחת הריבות היותר טעימות שאפשר להכין בבית. ריבת חלב היא בעלת מרקם סמיך ומיוחד, כזה שגורם לנו רק לרצות לקחת כפית ולסיים את כל הצנצנת. אז איך מכינים ריבת חלב ביתית אתם שואלים? >> מתכון לריבת חלב | עוגיות אלפחורס

60 שניות על ריבת חלב: לא רבים יודעים זאת, אך למעשה ריבת החלב היא מעדן ארגנטינאי. זהו. חוץ מזה זה טעים בטירוף. עוד לא הכנתם את המתכון?

מתכון לריבת תפוז סיני

ריבת תפוז סיני
רק השם של זה מסקרן כל כך. ריבת תפוזים רגילה, זה לא. התפוז הסיני הוא הרבה יותר קטן ומתוק. לכן הכנת ריבת תפוז סיני תניב תוצר מתוק במיוחד, כזה שלא תוכלו להפסיק לנשנש. אז איך מכינים? >> מתכון לריבת תפוז סיני ביתית

60 שניות על תפוז סיני: את התפוז הסיני ניתן לאכול במלואו, בלי לקלף את הקליפה. הסיבה לכך שקליפתו של התפוז הסיני היא המתוקה, כאשר תוכנו יותר מריר. ממש כמו תפוז, רק הפוך.

מתכון לריבת חבושים

ריבת חבושים
החבושים לא סתם דומים לתפוח ולאגס, מאחר והם קרובי משפחה. לכן החבוש מתוק מטבעו, בעוד שאנחנו מכינים ממנו ריבה, התוצאה פשוט טעימה ובעלת צבע מיוחד. מסוקרנים? >> מתכון לריבת חבושים ביתית מתוקה

60 שניות על חבושים: אם תנסו לנגוס בחבוש לא מבושל, כנראה שתחמיצו פנים ולא ממש תיהנו. הסיבה לכך היא מכיוון שהחבושים אינם מתוקים עד שאינם מבושלים. זאת הסיבה שריבת חבושים היא פשוט פתרון אולטימטיבי להנאה מרבית מהפרי המיוחד הזה.

מתכון לריבת משמשים

ריבת משמשים
נכון משמשים? אז ריבת משמשים! למה? כי זה פשוט מושלם, הצבע מהפנט והכי חשוב – זה טעים כל כך. אנחנו בעד להכין את הריבה מכמה שיותר משמשים, ככה תוכלו ליהנות גם מהפרי המופלא הזה וגם להשתמש בחלה הזאת שכל כך רציתם להכין ממנה צנים. הנה, ככה עושים את זה נכון >> ריבת משמשים ביתית מושלמת

60 שניות על משמשים: המשמשים קיימים בעולם קרוב ל-4000 שנים. כנראה שהם גם לא ייעלמו כל כך מהר. בעצם למה שייעלמו? תכינו ריבה! קדימה!

מתכון לריבת חצילים

ריבת חצילים
אנחנו יודעים מה אתם חושבים, חצילים? ריבה? כן, זה בדיוק מה שחשבתם על הבצל נכון? לפני שאתם שוללים את האפשרות המופלאה הזאת, תנסו קודם >> מתכון לריבת חצילים ביתית

60 שניות על חצילים: לחצילים יש סוגים שונים בצבעים שונים. כן כן, למען האמת יש חצילים לבנים, ירוקים וסגולים עם פסים לבנים. כל כך מעניין איך יצאו הריבות שלהם, נכון?

קטגוריות: כללי, מדריכי בישולתגיות:

שיתוף

תגובות

כתובת האימייל שלך לא תפורסם בפומבי. שדות חובה מסומנים *