FoodisGood

שיתוף ב whatsapp

פינוק: עוגת גבינה ושוקולד צ'יפס על בראוניז

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
מתכון מדהים לעוגת גבינה קרה עם שוקולד צ'יפס ובראוניז! שילוב מנצח לעוגה מרשימה ואפילו קלה להכנה! ואם כל זה לא מספיק, העוגה הנהדרת הזאת גם ללא גלוטן.

זמן הכנה: 25 דק' | זמן אפייה: 50 דק' | סה"כ: שעה ו-15 דק'

מצרכים:

  • 1 חבילת תערובת מוכנה להכנת בראוניז ללא גלוטן
  • 1/3 כוס מים
  • 1/3 כוס שמן
  • 1 ביצה גדולה
  • 450 גרם גבינת שמנת, בטמפרטורת החדר
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 3/4 כוס שמנת מתוקה
  • 1 כוס מיני שוקולד צ'יפס

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל- 160מעלות ומשמנים תבנית עגולה בקוטר 23 ס"מ.
  2. מערבבים בקערה את תערובת הבראוניז, מים, שמן וביצה עד לקבלת בלילה אחידה. מעבירים לתבנית האפייה ומשטחים בצורה אחידה.
  3. אופים 45-50 דקות או עד שקיסם שננעץ במרכז יוצא עם פירורים לחים. מצננים לחלוטין בתבנית.
  4. מקציפים במיקסר במהירות בינונית את גבינת השמנת והסוכר, עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים את תמצית הווניל ומערבבים.
  5. בקערה נפרדת מקציפים שמנת מתוקה במהירות בינונית-גבוהה עד לקבלת קצפת רכה ואוורירית.
  6. מקפלים את הקצפת לתערובת גבינת השמנת, מוסיפים את שבבי השוקולד ומערבבים בעדינות.
  7. שופכים את התערובת על בסיס העוגה ומיישרים.
  8. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לקירור לפחות 4 שעות לפני ההגשה.
    בתאבון!

עוד עוגות גבינה מושלמות

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email