FoodisGood

פופקורן בסיר: מדריך זריז + טיפים ושדרוגים

זה לא ערב סרט בלי פופקורן, ובואו נודה בזה, כמה שאנחנו אוהבים פופקורן במיקרוגל – אין על פופקורן בסיר! המדריך הבר ילמד אתכם איך להכין פופקורן בסיר בקלות וביעילות.

זמן הכנה: כ- 5 דק'

מצרכים:

  • 4 כפות – שמן
  • 1 כוס – גרעיני פופקורן
  • מלח

אופן ההכנה:

  1. משתמשים בסיר גדול עם תחתית עבה – מדליקים להבה בינונית, מוסיפים לסיר את השמן ולאחר מכן את גרעיני הפופקורן, לא מחכים שהשמן יתחמם אלא מוסיפים את גרעיני התירס מיד.
  2. מכסים את הסיר עם מכסה שמתאים וממתינים. לאחר 2-3 דק' הגרעינים יתחילו להתפוצץ בסיר, אין לפתוח את המכסה עד להשלמת התהליך.
  3. הפופקורן מוכן כאשר ישנו מרווח של 2 שניות בין קולות הפיצוץ של הגרגרים.
  4. כשמוכן מכבים את הלהבה וממתינים עם מכסה סגור עוד כדקה.
  5. שופכים לקערה גדולה ומיד ממליחים היטב.
  • על כוס גרעיני תירס בדר"כ שמים שליש כפית מלח – כמובן שתמיד אפשר עוד.
  • מאחר ואי אפשר לפתוח את המכסה בזמן התהליך – ניתן לנער בזהירות את הסיר מצד לצד.
  •  במידה והפופקורן לא קופץ – יש להגביר את האש, במידה ועדיין לא קופץ  כדאי לוודא שהוא טרי.

תוספות מהנות מעל הפופקורן:

  •  פפריקה מתוקה / חריפה.
  • אבקת שום.
  • כמון.
  • אבקת קינמון.
  • גבינת פרמזן מגוררת.
  • זעתר.
  • אורגנו.
  • שמן זית, מלח ופלפל שחור.

קראו גם >> 9 מתכונים מיוחדים לפופקורן שאתם חייבים לנסות

וגם >> פופקורן בלי שמן במיקרוגל – נשנוש בריא!

עוד מתכוני קינוחים,נשנושים ומתוקים:

שיתוף
חדש באתר
הכי פופולריים

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *