FoodisGood

שיתוף ב whatsapp

פסטה קפרזה איטלקית בסיר אחד

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
מנת פסטה טעימה שמשלבת עגבניות ובזיליקום – מכינים בסיר אחד בקלות. תוך פחות מ – 20 דקות יש לנו מנה מוכנה שיכולה להתאים כארוחת צהרים או ערב.

פסטה קפרזה - עגבניות ובזיליקום

זמן הכנה: 10 דק' | זמן בישול: 10 דק' | סה"כ: 20 דק'

מצרכים:

  • 350 גרם פסטה לנגוויני או פסטה שהבישול שלה בין 9-11 דקות.
  • 350 גרם עגבניות שרי או עגבניות תמר חצויות
  • 1 בצל, פרוס דק
  • 6 שיני שום, פרוסות דק
  • 1/2 כפית פלפל צ'ילי או לפי הטעם
  • 2 גבעולי בזיליקום
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 4 וחצי כוסות מים

להגשה:

  • עלי בזיליקום
  • מעט שמן זית
  • גבינת פרמזן מגוררת (לגרסה החלבית)

הוראות הכנה:

  1. מכניסים לסיר רחב ועמוק את כל מרכיבי המתכון, מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה.
  2. מבשלים את הפסטה כ – 9 דקות, מערבבים לעתים קרובות בעזרת מלקחיים ארוכים, עד שהפסטה מוכנה או אל דנטה והמים התאדו כמעט לגמרי.
  3. מסירים מהאש ונותנים לפסטה להתקרר כמה דקות.
  4. טועמים ומוסיפים מלח ופלפל במידת הצורך.
  5. מחלקים ל – 4 קערות, מקשטים בבזיליקום ושמן זית ומגישים.
  6. לגרסה החלבית – מפזרים גבינת פרמזן מגוררת ומגישים.
    בתאבון!

5 מתכוני הפסטה האהובים ביותר:

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email