FoodisGood

לביבות תפוחי אדמה וגבינה כשרות לפסח

לקראת החג – מתכון פשוט וטעים ללביבות תפוחי אדמה רכות מפנים וקריספיות מבחוץ בתוספת גבינת מוצרלה ותבלינים. מנה נהדרת לימי פסח לילדים ולכל המשפחה!

זמן הכנה: 15 דק' | זמן טיגון: 15 דק' | סה"כ: חצי שעה

מצרכים:

  • 1 ק"ג תפוחי אדמה
  • 1 בצל גדול
  • 2 ביצים
  • 4 כפות קמח מצה
  • 1/2 כוס גבינת מוצרלה מגוררת (אם אין אפשר להשתמש בצהובה)
  • 1 כפית אבקת מרק כשרה לפסח
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1 כפית מלח
  • מעט פלפל שחור
  • שמן לטיגון

הוראות הכנה:

  1. מקלפים את תפוחי האדמה ומגרדים בפומפייה. מעבירים למסננת להגרת נוזלים.
  2. קוצצים דק את הבצל, סוחטים ומעבירים לקערה. סוחטים היטב את תפוחי האדמה ומוסיפים לבצל.
  3. מוסיפים ביצים, קמח מצה, גבינה ותבלינים ומערבבים לתערובת אחידה.
  4. מחממים שמן במחבת על אש בינונית, יוצרים מהתערובת קציצות ומטגנים 3-5 דקות מכל צד, עד שהלביבות מזהיבות.
  5. מוציאים ומניחים על נייר סופג. מקשטים בבצל ירוק ומגישים חם לצד שמנת חמוצה או כל רוטב שאוהבים.
    בתאבון!

עוד לביבות כשרות לפסח:

אל תפספסו את מתכוני פסח הבאים

5 שיטות לשמירה על אבוקדו טרי לאורך זמן

חציתם אבוקדו לשניים ועכשיו אתם תוהים מה לעשות עם החלק השני? אספנו לכם 5 שיטות מוצלחות לשמירה על אבוקדו טרי, ירוק וטעים לאורך זמן! כדי שבפעם הבאה שאתם משתמשים בחצי אבוקדו, החצי השני יישמר לכם טרי וירוק מאי פעם!

קציצות בשר: 6 טיפים ומתכונים מנצחים

גלו אילו טעויות נפוצות הורסות את הקציצות שלכם ואיך לתקן אותן, כדי שבפעם הבאה שאתם מכינים קציצות בשר הן יצאו אווריריות ועסיסיות בדיוק במידה הנכונה.

עוגת באונטי קוקוס ושוקולד משגעת

עוגת באונטי שמשלבת קוקוס ושוקולד בצורה מושלמת היא עוגה ממש מרשימה וטעימה – עוגה קלה להכנה, עסיסית שממולאת בקרם קוקוס בין שתי שכבות שוקולד מפנקות.

9 טיפים מנצחים להכנת פסטה מושלמת

רוצים ללמוד איך להכין פסטה מושלמת? מתי להוסיף את המלח וכמה מים בדיוק צריך להוסיף לפסטה? 9 הטיפים בכתבה יהפכו אתכם למומחי פסטה, היכנסו!

דילוג לתוכן