FoodisGood

הטיפ היומי: איך להקפיא לחם מבלי שהפרוסות ידבקו זו לזו

אם אתם זוג או משפחה קטנה שלא מונה 4 או יותר נפשות, אתם בטח מתמודדים עם סוגיית הלחם הפרוס שנשאר טרי מקסימום ל-3 ימים על השיש, ואתם בטח לא רוצים לזרוק אוכל, אז הוא הולך למקפיא.

הבעיה: כשמקפיאים לחם פרוס מאוד קשה להפריד בין הפרוסות.

הטיפ שלנו: לפני ההקפאה הפרידו היטב כל פרוסה ופרוסה בכיכר הלחם, ממש הכניסו את היד והפרידו היטב את הפרוסות זו מזו, לאחר מכן קפלו ריבוע נייר סופג והכניסו אותו לחבילה, סגרו והכניסו להקפאה כאשר שום דבר לא מוחץ את הלחם וגורם לו להידבק חזרה.

מתאים לכל סוג לחם? כן! השיטה עובדת יפה בכל לחם פרוס, בין אם מדובר בביתי או קנוי, לחם לבן, כהה, מלא, דל קלוריות וכולי..

מתכוני לחמים ביתיים

שיתוף

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *