FoodisGood

FOODISGOOD

16 לחמים ביתיים להוסיף לרפרטואר האפייה שלכם

לחם בוכרי עגול (הלחם הכי טעים שתכינו בחיים שלכם)
אפיית לחם בבית זו באמת חוויה. ריכזנו את הלחמים האהובים עלינו, חלקם ממש יגרמו לכם להרגיש כמו האופה הכי מקצועי בתחום ואילו אחרים מקצרים את הזמן ועדיין מספקים את תחושת הגאווה (וגם את הניחוח והטעם הממכר)

לחם כוסמין ביתי מעולה

לחם כוסמין מוצלח שניתן לשדרג בקלות עם אגוזים, חמוציות או זרעי פשתן. 

למתכון >> לחם כוסמין

לחם זיתים

כזה שממלא את הבית בריח מיוחד, פותח את התיאבון וצריך רק חמאה טובה לידו כדי ליהנות.

למתכון >> לחם זיתים

בצק פוקצ'ה הכי טעים

מסוג הבצקים שיש להם קראסט מבחוץ ומרקם אוורירי מבפנים. מדהים, מדהים!

למתכון >> פוקאצ'ה

לחם בית

לחמניות מתוקות מבצק של לחם בית מעולה. מתאים במיוחד לשבת

בייגלה ירושלמי

דורש קצת סבלנות אך בסופו יתקבל בייגלה ירושלמי מעולה

למתכון >> בייגלה ירושלמי ביתי

משמנה מרוקאית

משמנה מבית אמא באהבה שדואגת שנשמין מנחת

למתכון >> משמנה

לחם פרנה

מומלץ לאפות על גבי חלוקי נחל או אבן שמוט, אך ניתן גם להכין לחם פרנה מצוין על גבי תבנית אפייה רגילה

למתכון >> לחם פרנה

לחם מקמח מלא 100%

2 מתכונים ללחם מקמח מלא, האחד קלאסי והשני לחם יוגורט מלא.

למתכון >> לחם מקמח מלא

לחם ללא גלוטן

כיום קיימים תחליפים שלא יביישו אף פרוסת לחם רגילה, מה שהופך את האתגר למשימה פשוטה והכי חשוב – התוצאה טעימה.

למתכון >> לחם ללא גלוטן

וגם – 40+ מתכונים מומלצים ללא גלוטן

לחם בוכרי עגול

הלחם הזה שמקבל את צורתו המיוחדת שנייה לפני האפייה

למתכון >> לחם בוכרי עגול

לחם ג'בטה ביתי

אם אתם רוצים להשקיע בכריך שלכם, המתכון הבא בשבילכם!

למתכון >> לחם ג'בטה

לחמניות וניל מתוקות

מתכון ללחמניות מתוקות בניחוח וניל שימלאו את הבית בריח מתוק וממכר. לחמניות עם גבישי סוכר שילדים אוהבים, טבולות בסירופ סוכר מתוק. ניתן להכין לחמניות חלביות או פרווה.

לחם הודי שטוח

לחם הודי שנקרא "נאן", לחם קל להכנה וטעים לאללה שמכינים במחבת

למתכון >> לחם נאן

לחם ממולא בבצל מטוגן

לחם ביתי עם מילוי של ה-מ-ו-ן בצל מטוגן, בדיוק כמו שאנחנו אוהבים 🙂

למתכון: לחם ממולא בצל

קערת לחם למרק

מה אם יכולתם לאכול את המרק האהוב עליכם היישר מתוך בטנה של כיכר לחם חמה שהרגע יצאה מהתנור?

למתכון: קערת לחם למרק

סקונס

סקונס – לחמניות מהירות מהמטבח הסקוטי. לחמניות אווריריות וטעימות שלא מצריכות התפחה כלל

למתכון >> סקונס

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *