FoodisGood

שיתוף ב whatsapp

מקושקשת טופו עם תרד וירקות

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
מתכון למקושקשת טופו טבעונית ומעולה. מקושקשת היא ארוחת בוקר קלאסית וקלה להכנה שתמיד יוצאת טעימה ושאפשר להוסיף לה הכל! בעזרת המתכון הבא נלמד להכין מקושקשת טבעונית וטעימה עם טופו, תרד ובצל!

מצרכים:

  • 110 גר' טופו
  • 1/2 כוס פלפל אדום חתוך לקוביות
  • 1 כוס עלי תרד חתוכים
  • 1/4 כוס בצל אדום קצוץ דק
  • 1 רוטב סויה
  • 1 כפית שמן קוקוס
  • 1 כפית כורכום
  • 1/2 כפית מלח ים
  • קורט פלפל שחור

הוראות הכנה:

  1. מחממים שמן קוקוס במחבת על אש בינונית, כשחם, מוסיפים בצל ופלפלים. מטגנים עד שהירקות הופכים לשקופים.
  2. מוסיפים את הטופו למחבת ומפרקים אותו בעזרת מרית או מזלג.
  3. מוסיפים רוטב סויה, כורכום, מלח ופלפל ומבשלים 5 דקות נוספות.
  4. לקראת סוף הבישול מוסיפים את התרד כדי למנוע בישול יתר. מערבבים היטב ומגישים.
    בתאבון!

עוד מתכונים עם טופו

עוד מתכונים טבעוניים

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email