מתימן לצלחת: 5 מתכונים למאפים תימניים מנצחים

  פורסם בתאריך   על ידי   תגובה אחת

זה לא סוד גדול – התימנים אלופים בבצקים! המאפים התימניים הם המאפים המושלמים לארוחת בוקר שבת טעימה ומוצלחת, אם אתם אוהבי ג’חנון מושבעים, כנראה תאהבו גם את שאר המתכונים התימניים בעמוד.

1. ג’חנון ביתי

אולי המאפה התימני המפורסם ביותר, זה שאורזים ולוקחים לפיקניק בים, זה שחייב לבוא עם ביצה ורסק – הג’חנון התימני. אם בא לכם להכין ג’חנון תימני בבית, המתכון של אתי בן שמעון בדיוק בשבילכם! למתכון: ג’חנון תימני ביתי.

2. מלאווח תימני אמיתי

מתכון למלוואח תימני אסלי

אם אי פעם תרצו לטעום מלאווח אמיתי, כדאי לכם להכין אותו לבד בבית. הטעם של המלאווח הביתי הוא המוצלח ביותר. אז נכון, הכנת מלאווח בבית דורשת לא מעט עבודה, אבל את התוצאה אתם לא תשכחו! למתכון: מלוואח תימני ביתי.





3. קובנה משודרגת

מתכון למאפה קובנה תימני

את מאפה הקובנה התימני אין מי שלא מכיר, מדובר בלחם מיוחד שנאפה לילה שלם ובבוקר שבת אי אפשר להתעלם מהריח! אורנה ועלני משתפת אותנו במתכון קל וטעים במיוחד לקובנה ביתית עם עגבניות מיובשות שלא תפסיקו לזלול. למתכון: קובנה תימנית משודרגת.

4. מאפה סבאיה משודרג

מתכון למאפה סבאיה תימני

אם הקובנה המשודרגת לא מספיקה לכם, אורנה דאגה לשדרג לכם גם את הסבאיה התימנית. שכבות בצק עם חמאה וגבינה צהובה, יותר טוב מכל בורקס או מאפה אחר. את הסבאיה ניתן לשדרג עם תוספות כיד הדמיון. למתכון: סבאיה תימנית משודרגת.





5. לחוח תימני אסלי

מתכון ללחוח תימני

זה לא מרק תימני מושלם בלי לחוח, הלחוח התימני מושלם גם עם מגוון מרקים אחרים ואפילו עם דגים ברוטב, הוא קל להכנה ואפילו לא מצריך תנור. אחרי לחוח או שניים לומדים את הטכניקה ומכינים בקלות. למתכון: לחוח תימני אסלי.

קטגוריות: אפייה, כללי

שיתוף

תגובה אחת

  1. רחבעם שוקר :

    מי יודע להכין לחוח תימני כשר לפסח?

תגובות

כתובת האימייל שלך לא תפורסם בפומבי. שדות חובה מסומנים *