FoodisGood

מצרכים פופולרים
בשר, דגים ועוף
ירקות ופירות

מתכוני פשטידות תפוחי אדמה

פשטידות תפוחי אדמה הן הפתרון המושלם לאירוח חלבי / בשרי / פרווה. הן קלות להכנה וטעימות במיוחד. בעמוד תמצאו מגוון מתכונים מעולים לפשטידות תפוחי אדמה בטעמים שונים.

פשטידות תפוחי אדמה קלות

מתכון לקוגל / קיגל תפוחי אדמה

קוגל או קיגל תפוחי אדמה קל וטעים שמכינים בכל שישי. מתכון מעולה מ-4 מצרכים פשוטים, מתאים גם לפסח.

על ידי המתכונים של שושי מאיר

אומלט תפוחי אדמה

כשרוצים להכין משהו מהלב לכל בני המשפחה, אומלט תפוחי אדמה ובצל הוא פתרון נהדר לארוחת בוקר מושקע ומפנקת. מתכון שכל אחד יכול להכין! מגידים לצד סלט ובינות ונהנים. ניתן להכין בטיגון או באפייה.

על ידי FoodisGood

פשטידת תפוחי אדמה וירקות (פרווה)

מתכון לפשטידת תפוחי אדמה וירקות פרווה קלה להכנה, זריזה וטעימה. פשטידה מעולה לאירוח, כתוספת או כמנה עיקרית לכל שעה ביום. ממש תענוג..

על ידי אילנית בניזרי

פשטידות מחמאר

מתכון למחמר • פשטידת תפוחי אדמה מרוקאית

פשטידת המחמר מלאה בירקות, צבעים וטעמים, קלה להכנה ומאוד טעימה. פשטידה פרווה מומלצץ מאוד לאירוח.

על ידי כרמית מ. דהאן

פשטידת מעקודה / מחמאר מרוקאית

פשטידת מעקודה, או בשמה השני - פשטידת מחאמר מרוקאית מתפוחי אדמה וביצים קשות. פשטידה פרווה, קלה להכנה וטעימה מאוד! ניתן להתחיל את הבישול על הגז או לאפות ישר בתנור.

על ידי המתכונים של אתי בן-שמעון

פשטידת מחמאר עם כבדי עוף

מתכון לפשטידת מחמאר יפה ועשירה בטעמים. מחמאר משודרגת עם כבדי עוף, תפוחי אדמה, ירק ועוד.. פשטידה בשרית משביעה ומעולה לארוחת צהריים, אירוח או כמנה ראשונה.

על ידי amihud pery

פשטידות תפוחי אדמה מומלצות לאירוח

פשטידת תרד ותפוחי אדמה מהירה (פרווה)

מתכון קל לפשטידה תרד שתמיד מצליחה! פשטידה קלה, צמחונית, פרווה וטעימה מאוד שמתאימה לאירוח, לארוחת ערב וגם לשבת בבוקר. תענוג לאכול עם כל המשפחה לצד סלט ירקות. ניתן להחליף את התרד בכל ירק שאוהבים.

על ידי המתכונים של אתי בן-שמעון

פשטידת חצילים, תפוחי אדמה ובטטה (פרווה)

מנת פתיחה מיוחדת וקלה להכנה - פשטידת חצילים, תפוחי אדמה ובטטה שמכינים בתוך סירות חצילים, גם יפה וגם טעים. מתכון פרווה כך שהפשטידה מתאימה לכל ארוחה.

על ידי המתכונים של אתי בן-שמעון

פאי רועים / פסטל במילוי בשר טחון

מתכון קל לפאי רועים מעולה, או בשמו השני: פסטל. מאכל שמורכב משכבות מחית תפוחי אדמה ובשר טחון מתובל. מעולה כמנה ראשונה וגם כמנה עיקרית.

על ידי אילנית בניזרי

דילוג לתוכן