סוג מטבח: מטבח אתיופי

מתכון להכנת אינג’רה

האינג'רה היא מאכל הדומה לפיתה או ללחוח, הפיתה גדולה ושטוחה ומכינים אותה על מחבת. האינג'רה עשויה מקמח טף. למתכון מצורף סרטון בעברית המסביר את כל תהליך הכנת האינג'רה. המתכון של נדין סהלו.

על ידי oritzeneva

תבשיל בשר אתיופי – “צבחיסיגה” או “סיגהווט”

המתכון של Nadin Sahallo לצבחיסיגה - תבשיל בשר אתיופי המורכב מבשר אוסובוקו או אסאדו בשילוב תערובת תבלינים אתיופית. מומלץ להגיש כרוטב לצד תוספות.

על ידי oritzeneva

“געת” אתיופי – בצק חם עם גומה ורוטב

המתכון של Lior Yitzhak Mekonen לגעת או גנפו מאכל אתיופי - בצק חם עם גומה שבמרכזה רוטב שמנת, חמאה ואבקת פלפל. הגעת העשוי מקמח שיבוולת שועל ידוע בהיותו מאכל בריא ומחזק ליולדות אך מתאים מאוד לכל בני המשפחה.

על ידי oritzeneva

קיצ’ה- לחם אתיופי

הקיצ'ה הוא לחם אתיופי שניתן להכין בסיר או במחבת. הלחם קל להכנה וטעים במיוחד. במתכון תמצאו הוראות ברורות ופשוטות להכנת הקיצ'ה.

על ידי oritzeneva

דורו וואט / צבחי – קדירה אתיופית עם חלקי עוף

הדורו וואט / צבחי הוא בעצם רוטב או תבשיל קדירה אתיופי עם חלקי עוף, תפוחי אדמה וביצים. המתכון של "שרון - שרון מאפרת מקצועית" לדורו וואט צבחי מהמטבח באתיופי.

על ידי oritzeneva