תבשיל בורגול עם פירות יבשים

על ידי הבישול הטבעוני של נתי - סדנאות וקייטרינג  ,

מנה מושלמת וטבעונית לטו' בשבט או סתם שבא משהו טעים...בורגול עם פירות יבשים ועוד דברים טובים. טעים, משביע וצבעוני.

  • זמן עבודה: 25 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
  • 25 דקות

    20 דקות

    45 דקות

  • 3-4 מנות

מצרכים למתכון

כוס בורגול

בצל קצוץ

כרישה קצוצה

גמבה קצוצה

גזר מגורד

סלרי קצוץ

מעט שמיר קצוץ

2 שיני שום כתושות

פירות יבשים : משמש, צימוקים, מנגו, שקדים וצנוברים

תבלינים: כורכום, כמון, פפריקה מתוקה, מלח

הוראות הכנה

מרתיחים מים ומשרים את הבורגול עד ריכוך.

במקביל מטגנים בצל וכרישה ומוסיפים גמבה קצוצה, גזר, סלרי ושמיר. מטגנים כמה דקות.

מוסיפים את הבורגול ומערבבים היטב.

מוסיפים שום כתוש, פירות יבשים וגם שקדים וצנוברים.

מתבלים במעט כרכום, כמון, פפריקה מתוקה ומלח.

ממשיכים לטגן עד לריכוך כל הירקות. מסירים מהאש ומגישים חם כתוספת.

טעים... טעים! בתאבון..

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00