מאפינס שוקולד קלים ב-15 דקות עבודה

על ידי FoodisGood  

מאפינס שוקולד טעימים במיוחד - רכים, שוקולדיים ולחים! את המתכון הזה מומלץ לגזור ולשמור כי הוא ישמש אתכם בכל פעם שתרצו מאפינס שוקולד מושחתים! מתכון מעולה למאפינס שוקולד נהדרים שניתן לקשט בקצפת או סוכריות צבעוניות.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
  • 15 דקות

    15 דקות

    30 דקות

  • 12 מאפינס שוקולד מושחתים

מצרכים למתכון

2 ביצים

1 כוס (200 גרם) סוכר

1/4 כפית תמצית וניל

1 כוס (120 גרם) קמח

6 כפות (36 גרם) אבקת קקאו

2 כפית אבקת אפייה

2/3 כוס (160 מ"ל) חלב

150 גרם (חבילה וחצי) חמאה מומסת

חבילת שוקולד מריר קצוץ גס

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-175 מעלות.

מנפים לקערה קמח, קקאו ואבקת אפייה. מערבבים מעט ומניחים בצד.

את הסוכר והביצים מקציפים יחדיו בקערה נפרדת עד לקבלת לקצף יציב. ממשיכים להקציף ומוסיפים תמצית וניל.

ממשיכים להקציף על מהירות נמוכה ומוסיפים לקערה את תערובת הקמח ואת החלב לסירוגין, מתחילים ומסיימים עם הקמח. מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה (יש לשים לב וברגע שמתקבלת תערובת אחידה להפסיק את ההקצפה מיד).

מוסיפים את החמאה המומסת ואת השוקולד המריר ומערבבים בתנועות קיפול זהירות עד לקבלת תערובת אחידה.

מוזגים את הבלילה לתוך מגש עם שקעים למאפינס, כאשר הבלילה מכסה עד שלושת רבעי גובה התבנית.

אופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות במשך 15-17 דקות, עד שקיסם יוצא יבש, מוציאים מהתנור ומחלצים את המאפינס המוכנים. מגישים חם.

שיפורים ושדרוגים למאפינס שוקולד:
* למאפינס שוקולד עם שוקולד צ'יפס יש להניח חופן שוקולד צ'יפס בקערה ולערבב עם כף קמח. לסיום, להוסיף לבלילה של המאפינס ולאפות יחדיו.
* למאפינס שוקולד ובננה יש להוסיף לבלילה של המאפינס בננה אחת מעוכה היטב.
* לקישוט המאפינס השתמשו בקצפת עם טיפת צבע מאכל וזלפו מעל.


איזה טעים זה מאפינס! רוצים להכין עוד סוגים של מאפינס? ידענו שכן - הנה כמה מתכונים מעולים למאפינס מטורפים

שתפו את המתכון >>

24 דירוגים וחוות דעת

לורן

11/09/2018

יצא פשוט מושלם!!! הכנתי לחג (ראש השנה) ופשוט רבו עליהם לי יצא 14 קאפקייקיס והוספתי מעל קוביית שוקולד שנמסה ועל זה שיברי מקופלת תודה רבה על המתכון המוצלח

FoodisGood

12/02/2018

היי דנית, המתכון הנוכחי הוא למאפינס שוקולד.
מצרפת לך מתכון שהילדה בטוח תאהב >> סופלה שוקולד מנצח

דנית

12/02/2018

יצא מעולה אבל הילדה רוצה סופלה אפשר להפוך את זה לסופלה?

נויה

03/11/2017

אני בת 13 ואני מאוד אוהבת לאפות,
אני חייבת לגיד שהן יצאו פשוט מושלמות!
ואני ממליצה לכל מי שרוצה לאפות קאפקייקים טעים וקלים לאפייה במהירות להכין אותם!!
רק הזמן שלקח להם לאפות היה בערך חצי שעה אצלי…

איריס

04/08/2017

יצא מדהים! נגמר תוך חצי שעה….

-A

25/07/2017

יצא מממש טוב!!!! היה מדהים וקל להכנה

רווית

05/11/2016

הם אמורים להיות בפנים נוזליים ורכים?

אביבה

11/10/2016

אפשר להחליף את החמאה בשמן? אם כן איזו כמות?

foodisgood

23/07/2016

היי דגנית,
מתכון למאפינס שוקולד נוטלה בקלות (3 יחידות)
3 כפות קמח תופח
4 כפות ממרח נוטלה
1 ביצה
מערבבים בקערה, יוצקים לתבניות מאפינס ואופים בתנור חם על 180 מעלות 11 דקות בלבד.

דגנית ע

23/07/2016

המאפינס נראים מדהימים 🙂
שאלה: האם ניתן להכין מאפינס עם ממרח שוקולד נוטלה? אשמח לתשובה עם כמויות מדויקות תודה 🙂

קלו

10/07/2016

קרה לי משהו ממש מצחיק…. הכנתי את המתכון וכל מאפין יצא לי שונה זאת אומר כל מאפין שוקולד היה בגובה אחר לגמרי, מילאתי את המנז’טים שלושלתבעי גובה לא יודעת למה זה קרה לי… זה יצא טעים אבל מוזר קצת

foodisgood

27/06/2016

היי ניצה, שאלה ממש לא מוזרה, חשוב לשמור על בטיחות במזון!
הייתי ממליצה להוציא את המאפינס מעטרות הנייר לפני ההקפאה, כך שתרצי להפשיר אותם בתנור או במיקרוגל לא תהיה לך בעיה.

ניצה

27/06/2016

שאלה קצת מוזרה אבל הכנתי את המאפינס בעטרות נייר והייתי רוצה להקפיא,
לדעתך אפשר להקפיא אותם עם העטרות או שכדאי להוציא?

foodisgood

20/06/2016

היי אופיר,
איזה כיף לשמוע! שמחה שאתה אוהב את המתכונים באתר וכל הכבוד לך 🙂

אופיר

20/06/2016

אני רק בן 15 וכבר הכנתי כמה מתכונים מהאתר שלכם
אני מאוד אוהב לאפות ומכין מאפינס שוקולד וגם סופלה לפי המתכונים שלכם
אם אני מצליח כל אחד יכול!!

שירן

19/06/2016

הכנתי את המאפינס חלק עם שוקולד צ’יפס מריר וחלק עם שוקולדצ’יפס לבן, חייבת לומר שהם באמת מושחתים וממש טעימים, אני דואגת להקפיא לי כמה ובכל פעם שמתחשק שוקולד להפשיר בתנור או במיקרוגל.

foodisgood

21/03/2016

היי יולי,
המתכון בהחלט מתאים להכנה במולטיקייק 🙂

יולי

21/03/2016

רציתי לדעת אם המתכון מתאים גם למכשירים כגון מולטי קייק וכדומה…

foodisgood

20/03/2016

היי שני,
הקצף צריך לצאת תפוח ולא יציב.
תודה על תשומת הלב, המתכון יתוקן.

שני

19/03/2016

היי כאשר הקצפתי 2 ביצים וסוכר כמו שרשום לא יוצא קצף יציב רק מיימי מדוע ?? והאם זה בסדר ככה

foodisgood

12/03/2016

היי קורל,
השוקולד נמס באפייה

קורל

06/03/2016

אם מוסיפים את חתיכות השוקולד הם נמסות או נשארות כמו שהם?

שחר

17/01/2016

17 דקות לא הספיקו, אפיתי עוד כמה דקות, יצא פצצה!

Michal Bogot

13/01/2016

יצא מעולה

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00